05 / 05 / 2024

Antalya Beldibi yıkımları

Antalya Beldibi yıkımları

KEMER Belediyesi'nin Beldibi Mahallesi'nde hazine arazisi üzerindeki kaçak yapıların yıkımına yönelik çalışmasına turizmcilerden destek geldi. Kemer Belediyesi'ne destek veren turizmciler, Başkan Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

Kasımpaşa'daki Divanhane'de yıkımlar yeniden başladı!

Kasımpaşa'da bulunan Divanhane Eski Karakol binasında yıkımlar İBB tarafından durdurulmuştu. Söz konusu binada yıkım çalışmaları yeniden başladı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekibi hasar tespiti için İzmir’de! 

İzmir'de meydana gelen depremin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 12 kişilik ekip, İzmir'de 700 binada hasar tespit incelemesi gerçekleştirdi. 

Antalya Büyükşehir esnafın kira talebini reddetti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafın işyeri kirasının kamu tarafından ödenmesi çağrısı yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi bu çağrıya rağmen kiracısı esnafın ‘kira almayın’ talebini reddetti.

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Ova Mahallesi’nde spor salonu hayata geçiriyor.

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Antalya Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kepez ilçesi, Kütükçü mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 825 bin TL olarak belirlendi. 

Antalya Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi ailelere konteyner ev!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara konteyner ev yardımı yapıyor.

Antalya Büyükşehir bütçesinin yüzde 44'ü yatırıma ayrıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 bütçesi 3 milyar 450 milyon lira olarak belirlendi.

Bodrum'daki yıkımlar, ileride yapılacak kaçak yapıların önüne geçecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımız şunu iyi biliyor ki bu yıkımlar, bundan sonra yapılacak bu türlü kaçak yapılaşmaların ya da ihlallerin önüne geçecek" dedi.

Trabzon Büyükşehir Meclisi'nde Uzungöl yıkımları konuşuldu!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı toplantısında Uzungöl'deki yıkımlar masaya yatırıldı.

Antalya Büyükşehir'den 4 aileye konteyner ev!

Antalya'nın Manavgat ve Kaş’ta çıkan yangınlarda evleri zarar gören vatandaşları ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yaraların sarılması konusunda imkânları seferber etti. 

AB'den İsrail'in yıkımlarına tepki!

AB Komisyonu, İsrail'in Filistinlilere ait evleri yıkmasına ilişkin açıklama yaptı. Komisyon, "AB'nin uzun süredir koruduğu tutumu doğrultusunda, İsrail makamlarının devam eden yıkımları derhal durdurmasını bekliyoruz" dedi...

Antalya Beldibi yıkımları Haberi

Antalya Beldibi yıkımları

Turizm sezonunun sona ermesiyle Kemer'in Beldibi Mahallesindeki hazine arazisi üzerine yapılmış kaçak yapıların yıkımına başlayan Kemer Belediyesi'ne destek veren turizmciler, Başkan Mustafa Gül'ü ziyaret etti. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı (TÜROFED) Osman Ayık, Peker Otel Genel Müdürü Cengiz Sevin ve Rama Otel sahibi Mahmut İçli, Başkan Gül'ü ziyaretinde bölgedeki yolların da plana uygun şekilde açılmasını talep etti. 


'KEMER TÜRKİYE'NİN İNCİSİ' 

TÜROFED Başkanı Osman Ayık, belediyenin önemli bir sorunu ortadan kaldırmaya çalışmakla önemli bir işlem uyguladığını belir tirken, "Kemer sadece Antalya'nın değil Türkiye'nin incisi olan bölgelerden bir tanesi. Turizmin ilk başladığı noktalardan bir tanesidir. Ama maalesef aşağı yukarı geçen 30 yıl içerisinde imara aykırı yapılaşmayla ilgili ciddi sıkıntıların olduğu yerler den de bir tanesidir. Bu durumun da en yoğun yaşandığı bölge Beldibi'dir" dedi. 


'BELEDİYENİN...