14 / 05 / 2024

antalya belediyesine haciz şoku

antalya belediyesine haciz şoku

Açıkel Temizlik Firması' nın 2009 yılından kalma yaklaşık 2 milyon lira alacağı nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi binasındaki bazı klima, masa, sandalye ve televizyonlara haciz konuldu.

Antalya Dostlar Sitesi’ne haciz getiren yetkili konuştu!

Antalya'da 12 katlı 2 bloğun asansörlerinin beyin kartlarını, sitenin borcu nedeni ile icra yöntemiyle söktüren firmanın sahibi Tolgahan Ateş, amaçlarının kimseyi mağdur etmek olmadığını belirtti.

Antalya Dostlar Sitesi’nin asansör beyin kartlarına haciz!

Antalya'da iki bloğu bulunan sitenin asansörlerine ait beyin kartları, 352 bin TL'lik borç nedeniyle haczedildi. Yaklaşık 25 gündür asansör kullanamadıklarını söyleyen apartman sakinleri, işlemin iptali için dava açtı.

Manavgat'ta 5 yıldızlı otele haciz!

Antalya'nın Manavgat İlçesi’nde 5 yıldızlı otelde, turistler içerideyken haciz işlemi uygulandı. Masa ve sandalyeler haczedilerek yediemine götürülürken, 630 turist ise başka otellere yerleştirildi.

Mardan Hotel'e haciz kararı geldi!

Antalya Mardan Palace Hotel için bir firmaya olan 2.2 milyon TL'lik borç nedeniyle haciz kararı çıktı. Mardan'ın borçları nedeniyle icra dairelerinde toplam 67 dosya bulunuyor.

Mardan Palace'a haciz!

Antalya’nın Kundu bölgesinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.5 milyar dolara mal edilen ve 2010 yılında ’Turizmin Oscarları’ olarak da adlandırılan Palace Hotel’a haciz kararı verildi.

Antalya'daki milyon dolarlık huzurevi Menderes Türel talimatıyla açılıyor!

Antalya Döşemealtı'nda hayırsever Halil Akyüz tarafından yapılan ve büyükşehir belediyesine hibe edilen 5 yıldız konforundaki huzurevi, Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla en kısa sürede açılacak.

Isparta Belediyesi gayrimenkullerine konulan haciz kaldırıldı!

Isparta Defterdarlığı Davraz Vergi Dairesi Müdürlüğü, ödeme vadesi geçen 8 milyon liralık vergi borcu nedeniyle Isparta Belediyesine ait 3 bin 642 taşınmaz için konulan haciz işlemini kaldırdı...

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne haciz!

Açıkel Temizlik Firması' nın 2009 yılından kalma yaklaşık 2 milyon lira alacağı nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi binasındaki bazı klima, masa, sandalye ve televizyonlara haciz konuldu.

Antalya'da tadilat yapılan kütüphanede yangın çıktı!

Antalya'da Tekelioğlu Halk Kütüphanesi'nin çatısında yangın çıktı. İşçilerin izolasyon çalışması yaptığı sırada çıkan yangın Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı 6 itfaiye ekibi tarafından söndürüldü...

Altın Portakal'a haciz gelebilir!

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ni düzenleyen kurumlardan AKSAV'da yöneticilik yapan Antalyaspor Kulübü Başkanı Akıncıoğlu'nun 150 bin liralık bir çeke attığı imza, vakfa haciz olarak geri döndü

Türbe ve mezarlığa haciz geldi!

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Yörüklü belde belediyesine borcundan dolayı, aralarında belediye tüzel kişiliğine ait Ergülü Baba Türbesi, mezarlık, belediye başkanının makam aracına ve belediyeye ait diğer gayrimenkullerine haciz geldi

Gazipaşa Belediyesi hakkında haciz kararı alındı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde inşaat halindeki sitelerinin tapularının iptali ve bazı bloklarının yıkılması üzerine açtıkları davayı kazanan site sakinleri, belediyenin gayrimenkulleri, banka hesapları ve belediye başkanının makam aracına haciz koydurdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3 dönümlük arazisine haciz

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 4 milyon TL'lik haciz işlemiyle karşı karşıya kaldı

antalya belediyesine haciz şoku Haberi

antalya belediyesine haciz şoku


Antalya Büyükşehir Belediyesinin 2009 yılından kalma yaklaşık 2 milyon liralık borcu nedeniyle belediye binasındaki bazı klima, masa, sandalye ve televizyonlara haciz konuldu. 


Açıkel Temizlik Firması avukatı Ali Topuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin 2009 yılında park ve bahçelerde 2 ay süreyle çalışan personelin ve yapılan masrafların ücretini firmaya ödemediği için Antalya 3. Ticaret Mahkemesi'ne dava açtıklarını belirtti. 


Dava sonucunda mahkemenin yaklaşık 1 milyon 170 bin liraya yakın borç belirlediğini ve bu rakamın faiziyle 2 milyon liraya çıktığını ifade eden Topuz, belediyenin borcunu ödemeye devam etmediği için haciz işlemine devam ettiklerini bildirdi. 


Firmanın alacağından dolayı geçen ay da haciz işlemleri için geldiklerini kaydeden Topuz, "O zaman bir kısım mallara haciz yapıldı ancak hala bir ödeme yapılmadığı için ikinci kez geliyorum. 2 milyon lira...