25 / 07 / 2024

antalya bir gecelik konaklama fiyatı

antalya bir gecelik konaklama fiyatı

Antalya'da geceliği 20-25 liraya pansiyonlarda konaklama imkanı bulunurken, 5 yıldızlı otellerin lüks villa ve kral dairelerinde bir gecelik tatilin bedeli ise 5 bin liradan başlayıp 45 bin liraya ulaşabiliyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da büyük kampanya! Bir haftalık tatil fiyatına ömür boyu tatil fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, ömür boyu tatilin keyfini çıkarmak isteyenlere bir hafta tatil fiyatına ömür boyu tatil imkanı sunuyor. 

Antalya'da istinat duvarı çöktü! Bir ev ve bir araçta hasar oluştu!

Antalya Kaş'ta meydana gelen heyelanda istinat duvarının üzerine çöktüğü otomobille bir evde hasar meydana geldi.

Antalya'da inşaat iskelesi çöktü bir işçi yaşamını yitirdi!

Antalya Serik'te inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda bir işçi yaşamını yitirdi...

Bir Zamanlar Antalya Müzesi hizmete açıldı!

Sanayici ve iş adamlarından meydana gelen Salı Grubu, Bir Zamanlar Antalya Müzesi hizmeti nedeniyle Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür mektubu verdi.

Antalya’da son bir yılda 9 bin 796 riskli bina yıkıldı!

Akdeniz bölgesinde yaşanan küçük ölçekli depremler akıllara riskli binaları getirdi. Antalya’da son bir yılda riskli ilan edilen 9 bin 796 binanın ‘Kentsel Dönüşüm Kapsamı’nda yıkımı gerçekleşti.

Kentsel dönüşüm değişikliği ile Antalya'da yeni bir dönem başladı!

Kentsel dönüşüm sürecinin vatandaları mağdur etmeden ilerleyebilmesi için yönetmelikte yapılan değişiklik Antalya’daki mülk sahipleri için de yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Değişikliğe göre artık müteahhit, 1 yıl inşaata başlamaz veya 6 ay durdurursa sözleşme feshedilebilecek...

Antalya'daki Osmanlı mirasçıları bir araya geldi!

Antalya'da 61 yıldır süren miras davası ile ilgili ailelerle anlaşan bir danışmanlık firması Osmanlı mirasçılarını bir araya getirdi..

Sur Yapı'dan büyük fikir! Antalya'da modern bir şehir kuruluyor!

Sur Yapı, Antalya'da modern bir şehir kuruyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire olmak üzere toplam 19 bin konuttan meydana gelen Sur Yapı Antalya projesinde daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor....

Sur Yapı Antalya'da yeni bir Antalya kuruyor!

Sur Yapı Antalya'da yeni bir Antalya kuruyor. Yakında satışa çıkacak projede daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 1 milyon 300 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Antalya Büyükşehir’den 5 yıldızlı bir sosyal tesis daha!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, her biri çekim merkezi haline gelen ve kent yaşamına hareket getiren sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. 

Antalya’da 2017’de birçok tesis boş kalacak!

2015 Ocak-Mart döneminde 2 bin 500 kulübü ağırlayan ve 100 milyon Euro futbol turizm geliri elde eden Antalya’da 2017’de birçok tesis boş kalacak.

İşte dünyanın en pahalı otellerindeki kral daireleri!

Mail Online Travel, dünyanın en pahalı kral dairelerini seçti. Listede Türkiye’den de bir otel yer alıyor. İşte dudak uçuklatan bir gecelik ücretleriyle dünyanın en pahalı kral daireleri…

Antalya'da ciddi bir master plan çalışması yapılmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, “Antalya'da depreme hazırlıklı olabilmek için ciddi bir master plan çalışması yapmak gerek” dedi.

antalya bir gecelik konaklama fiyatı Haberi

antalya bir gecelik konaklama fiyatı

Türkiye'de lüks tatil anlayışı son yıllarda gittikçe artan bir trend. Bodrum Maçakızı'nda 39 liraya lahmacun satılırken Antalya'da bazı otellerin gecelik fiyatı 45 bin liraya kadar ulaşabiliyor.


Lüksün sınır tanımadığı özel villa ve dairelerde isimleri sır gibi saklanan ünlüler konaklıyor. Dünyaca ünlü sahilleriyle 12 milyona yakın yabancı, 4 milyona yakın da yerli turisti ağırlayan turizm başkenti Antalya, 2014 sezonunun en yoğun günlerini yaşıyor. 640 kilometrelik sahil bandında her keseye uygun tatil imkanları sunulan Antalya’da gecelik fiyatı 20 liradan başlayıp 45 bin liraya kadar yükseliyor.

 

20-25 TL'ye de var


Adrasan, Çıralı, Olimpos gibi sahil bandında çadır veya pansiyonlarda 20-25 liradan başlayan gecelik tatil fiyatları, Kundu, Kemerağzı, Belek, Kemer ve Side gibi tatil yörelerindeki 5 yıldızlı otellerin villa ve kral dairelerinde ise 19 bin dolar,...