04 / 05 / 2024

antalya boş arazi

antalya boş arazi

Artışı değerlendiren ERA Türkiye Franchise ve İş Geliştirme Direktörü Gürkan Akkuş, “Arazi arzları, kentsel dönüşüm, ticari portföy ihtiyaçları, yeni konut projelerini bu artışın nedenleri olarak sıralayabiliriz” dedi.

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan Ankara ve Antalya'da arazi fırsatı! 86 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet araziyi KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 86 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

Ankara ve Antalya'da arazi arayanların beklediği müjde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alanya ve Pursaklar'da yer alan iki arazi KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Döşemealtı Belediyesi arsa ve arazi satacak! Antalya'da arsa ve arazi arayanlar dikkat!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı Antalya Döşemealtı'nda sosyal tesis alanı, arsa ve arazi satacak.

Manavgat Belediyesi 4 arazi satacak! Antalya'da arazi almak isteyenler dikkat!

Antalya İli Manavgat Belediye Başkanlığı, Antalya Manavgat'ta yer alan 4 adet araziyi satışa çıkardı.

Adana Yüreğir'deki atıl araziler ne olacak?

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yanındaki büyük boş arazi güvenlik ve pislik tehdidi oluşturuyor. Peki bu arazi ne olacak?

Antalya'da koruma amaçlı arazi değiş tokuşu yapıldı!

Antalya’da Magydos Antik Kenti'nin bir bölümü yapılaşma nedeniyle koruma amaçlı arazi değiş tokuşu yapıldı.

Berlin'de evsizler için yapılan barınaklar yıkıldı! 

Almanya Berlin'in Lichtenberg ilçesindeki boş arazi üzerinde, arazi sahibinin onayıyla kurulan evsizler kampı yıkıldı. 

Antalya'da 5 milyar dolarlık arazi kavgası!

Antalya'nın Bahçevlievler ve Meltem mahallelerinde 5 milyar dolarlık arazinin mirasçısı olduğunu iddia eden kişiler arasında arazi kavgası yaşanıyor.

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

Antalya'da arazi kavgası: 1 ölü! 

Antalya Serik'de, 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi. Kavganın sebebinin arazi anlaşmazlığı olduğu belirtildi...

Antalya'da arazi yüzünden kavga eden 5 kişiye para cezası!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga eden 5 kişi hakkında adli işlem yapılırken, sosyal mesafe kuralını ihlal etmek nedeniyle 15 bin 750 lira ceza verildi.

antalya boş arazi Haberi

antalya boş arazi

“Reidin–GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi”ne göre; Antalya kasım ayında konut satış fiyatları ile kiraların en çok arttığı şehir oldu. Artışı değerlendiren ERA Türkiye Franchise ve İş Geliştirme Direktörü Gürkan Akkuş, “Arazi arzları, kentsel dönüşüm, ticari portföy ihtiyaçları, yeni konut projelerini bu artışın nedenleri olarak sıralayabiliriz” dedi.


Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Kasım ayı raporuna göre; Antalya Kasım ayında metrekare başına konut satış fiyatları ile kiraların en çok arttığı şehir oldu. “Reidin–GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi” kapsamındaki yeni konut fiyatlarında Kasım ayında bir önceki aya göre % 0.79 geçen yılın aynı dönemine göre ise %  9.21 artış meydana geldi. Antalya, metrekare başına % 3,02 değer artışıyla Kasım 2015’te konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği şehir oldu. Endeks sonuçlarını...