27 / 04 / 2024

antalya cadde yenileme projeleri

antalya cadde yenileme projeleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Caddesi'nin yenilenmesi çalışmaları kapsamında Tonguç Caddesi'nde başlattığı hemzemin geçiş, alt yapı ve tünel imalatı çalışması hızlı bir şekilde ilerliyor.

Sur Yapı Antalya Suites Cadde Dükkanları yüzde 15 indirimle satışa çıktı! 

Sur Yapı'nın Antalya Suites projesinde yer alan cadde dükkanlarında satışlar bugün başladı. Antalya Suites Cadde Dükkanları için yüzde 35 peşinat ödendiğinde kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. 

Antalya’nın en yeni caddesi Sur Cadde’de teslimler başladı! Sur Yapı 2 senede 4 bin bağımsız bölüm teslim etti!

Sadece son iki senede 4 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, şimdide Antalya projesindeki 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkanı sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor...

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Antalya'da dükkan sahipleri arasında kavga çıktı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde aynı cadde üzerinde dükkanları bulunan Tuncay T. ile Volkan Işık, bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Volkan Işık, kavga sonucunda karın boşluğundan bıçakladı.

Antalya Balbey Yenileme Projesi halka açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Balbey Projesi’ne ortak akılla çözüm bulmak için bir halk buluşması yaptı. Antalya Balbey Mahallesi Koruma Eksenli Yenileme Projesi’nin konuşulduğu toplantıda vatandaşların, görüş ve talepleri dinlendi. 

Küçük otellere 500 bin TL'ye kadar yenileme kredisi!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Bankası iş birliğinde küçük otellere 6 ay ödemesiz olarak 500 bin TL'ye kadar yenileme kredisi verilmesi yönünde bir çalışma başlattı.

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Balbey Yenileme projesi konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısında Balbey Yenileme Projesi konuşuldu.

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Antalya Muratpaşa için acele kamulaştırma kararı!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi sınırları içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile ilan edilen yenileme alanı kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Antalya Balbey Yenileme Projesi’nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Yenileme Projesi’nin tarihi dokunun koruması için yapıldığını ve hak sahipleri ile yapılan sözleşmelerin yüzde 87 oranına ulaştığını belirtti.

Antalya Balbey’de kentsel dönüşüm başlıyor!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi’ndeki en eski mahalleler arasında yer alan Balbey’de kentsel yenileme çalışmalarını akademisyen bir grubun desteğiyle belediye şirketi ANET tarafından yapılacak. 

Antalya Çalkaya'nın imar planına onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Aksu Çalkaya Bölgesi’nde kentsel yenileme alanı ilan edilen alanda imar planları oybirliği ile kabul edildi.

antalya cadde yenileme projeleri Haberi

antalya cadde yenileme projeleri


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin “Efsane Geri Dönüyor” sloganıyla başlattığı Antalya'nın en önemli yayalaştırma projelerinden biri olan Şarampol Caddesi Projesi’nin taşıt trafiği ayağını çözecek çalışmaları kapsamında; Tonguç Caddesi’nin Eski Şarampol Caddesi- Şarampol Caddesi ve 567 Sokak kesişimlerinde hemzemin ve tünel geçiş çalışmaları devam ediyor. 

YAĞMUR VE İÇME SUYU ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri, bölgenin ihtiyaç duyduğu 450 metre yağmur suyu hattı ile içme suyu deplasesinin tamamlandığını, atık suyu çalışmalarının ise devam ettiğini belirtti. Tonguç Caddesi’nde tünel imalatının devam ettiğini belirten yetkililer, araç trafiğine kapalı olan 620 sokağın ise trafiğe açıldığını söyledi. İş Makinelerinin harıl harıl çalıştığı caddenin Opera Kavşağı devamında da ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

ULAŞIM VE TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLECEK

Şarampol’ü eski günlerine götürecek, ticaretini canlandıracak ve şehri ziyarete gelenlerin görmeden gitmek...