14 / 05 / 2024

antalya çallı üstgeçidi ne zaman bitecek

antalya çallı üstgeçidi ne zaman bitecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, hafif raylı sistem güzergahında Çallı’ya modern ve engelsiz yaya üstgeçidi yapacak. Gemi görünümlü modern üst geçit, engelli asansörlü ve yürüyen merdivenli olacak...

Antalya Beyond All konut fiyatı ne kadar? 

Arso Group imzası ile Antalya'da inşa edilen Beyond All projesinde satışlar devam ediyor. Beyond All konut projesi temmuz 2024'te teslim edilecek. Peki, Antalya Beyond All konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Antalya Beyond All satışta! Teslimler Temmuz 2024'te!

Arso Group imzası ile Antalya'da yükselen Beyond All projesinde satışlar devam ediyor. Söz konusu proje temmuz 2024'te teslim edilecek.

Beyond All Antalya'da 12 ay vadeyle konut fırsatı! Temmuz 2024'te teslim! 

Beyond All projesi Arso Group imzası ile hayata geçiriliyor. 12 ay vade imkanı sağlanan proje tatilcilerin gözdesi Antalya'da yükseliyor. 239 adet konutun yer aldığı projede 38 dairenin havuzu ve terası bulunuyor.

Antalya'daki arazilerde tapu savaşı!

Antalya'nın Ermenek, Kemerağzı ve Karaçallı mahallelerinde Osmanlı dönemi tapuları olduğundan bahseden bölge halkı, arazilerin kaçak yapılarla işgal edildiğini söyleyerek tepki gösterdi. 

İzmir'in dev viyadük projeleri için için 13 firma yarıştı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’yı Otogar’a bağlayacak 2,5 kilometrelik tünel ihalesinden hemen iki gün sonra, aynı güzergahtaki 2 viyadük ile 3 adet karayolu alt ve üstgeçidi kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi için ihaleye çıktı. Büyükşehir’in bu önemli projesine 13 firma teklif sundu.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Trabzon Halit Kobya Üstgeçidi’nin yıkımına başlandı!

Trabzon’un Akyazı mevkiinde yapımı devam eden Akyazı spor ve Kültür Kompleksi için planlanan ulaşım arterlerine uymayan Halit Kobya Üstgeçidi’nin yıkımına başlandı.

Antalya Çobanoğlu Çallı Kavşağı 15 Ağustos'ta açılacak!

Karayolları’nın yeni Bölge Müdürü Çobanoğlu Çallı Kavşağı’nın 15 Ağustos’ta açılacağını açıkladı. Kuzey ve Alanya Çevre Yolu projelerine ise bayram sonrası başlanıyor

Kadıköy Selamiçeşme üst geçidi yeniden inşa edilecek!

İstanbul Kadıköy'deki Selamiçeşme Demiryolu Altgeçidi için geri sayım başladı. 30 yıl önce yapılan Selamiçeşme üstgeçidi altgeçit olarak yeniden inşa edilecek.

Antalya Çallı Köprülü Kavşak projesinde sona gelindi!

Karayolları tarafından yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan Çallı köprülü kavşak inşattı hızla sürüyor. Antalya trafiğini rahatlatacak vatandaşların rahat ve konforlu seyahat etmesini sağlayacak projede sona yaklaşıldı.

Antalya'daki üst geçitlerde engelli asansörleri bakıma alındı!

Türkiye'nin ilk yürüyen merdivenli üstgeçitlerdeki engelli asansörlerinin eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın döneminde çürümeye terk edildiği ortaya çıktı. Faciayı periyodik kontroller önledi

Okmeydanı Darülaceze'deki yaya üstgeçidi kaldırılıyor!

Darülaceze Otobüs Durağı Yaya Üstgeçidinin sökülme işlemi 13 Şubat Cumartesi günü başlayacak, 16 Şubat 2016 Salı sabahı 06.00’da tamamlanmış olacak.

Sefaköy'e yeni metrobüs yaya üstgeçidi!

Ulaşımda kaliteyi arttırmak için peş peşe projelerini hayata geçiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Sefaköy’de Metrobüs’e ulaşımı kolaylaştıracak olan yeni üst geçidini hizmete alıyor.

antalya çallı üstgeçidi ne zaman bitecek Haberi

antalya çallı üstgeçidi ne zaman bitecek


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, hafif raylı sistem güzergahında Çallı’ya modern ve engelsiz yaya üstgeçidi yapacak. Gemi görünümlü modern üst geçit, engelli asansörlü ve yürüyen merpenli olacak.


Büyükşehir Belediyesi, Vatan Bulvarı üzerinde oluşan yoğun araç trafiği nedeniyle vatandaşın yaya ulaşımını rahat yapabilmesi için Çallı’ya yaya üst geçidi yapacak. Fatih üstgeçidinin ardından raylı sistem güzergahındaki ikinci üst geçit Vatan Bulvarı üzerine inşa edilecek. Vatandaşlarla birlikte engelli bireylerin ulaşımını da rahatlatmak üzere tasarlanan üstgeçit projesinin temeli 11 Şubat Salı saat 10.00’da törenle atılacak.


İhalesi gerçekleştirilen Vatan Bulvarı üst geçidi 25 metre açıklıklı çelik konstrüksiyon taşıyıcı sisteme sahip olacak. Üstgeçitte 2 adet panoramik engelli asansörü ve 4 adet yürüyen merpen bulunacak. Genel görünümü bir geminin gövdesini andıracak olan üstgeçidin zemin kaplamaları yakılmış granit ve ahşap iroko...