23 / 07 / 2024

Antalya Cami inşaatı

Antalya Cami inşaatı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, tamamlandığında Antalya’nın en büyük camisi olmaya aday 42 dönüm üzerine konumlandırılacak Antalya Cami’nin projesini tanıttı.

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

Antalya Selinus İnşaat işçi alacak 

İŞKUR, Antalya Selinus İnşaat'ın geçici olarak 6 işçi alacağını duyurdu. İlana göre son başvuru tarihi 29 Mayıs 2022 olacak.

Erzurum'da cami inşaatı çöktü: 3 yaralı! 

Erzurum Oltu'da yapımı devam eden bir caminin inşaatında çökme yaşandı Çökme nedeniyle 3 kişi yaralandı.

Almanya'da Heilbronn Kent Meclisi cami inşaatı için imar değişikliğine onay vermedi!

Almanya'nın güneyinde yer alan Heilbronn Kent Meclisi, şehir merkezinde cami inşası için sunulan imar değişikliğine onay vermedi. 

Taksim Cami'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Taksim'de temeli 4 sene önce atılan ve ramazan ayı içerisinde ibadete açılması planlanan cami inşaatında sona yaklaşıldı...

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Gaziosmanpaşa'da 4 caminin inşaatında son aşamaya gelindi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı devam eden 4 cami inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi. Camilerin Ramazan'da ibadete açılması bekleniyor.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Antalya'da inşaat iskelesi çöktü bir işçi yaşamını yitirdi!

Antalya Serik'te inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda bir işçi yaşamını yitirdi...

Buca'da tapulu araziye izinsiz havuz ve cami inşaatı!

Buca'da yaşayan Tandoğan, 50 yıldır yapılan haksız işgallerle mücadele içerisinde. 74 yaşındaki Tandoğan arazisine, DEÜ’nün izinsiz havuz; mütfülüğün ise izinsiz camii inşaatına başladığından bahsetti.

Antalya Cami inşaatı Haberi

Antalya Cami inşaatı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, tamamlandığında Antalya’nın en büyük camisi olmaya aday 42 dönüm üzerine konumlandırılacak Antalya Cami’nin projesini tanıttı. İçerisinde kafe, restoran, külliye, çocuk Oyun alanları, müze ve konferans salonunun yer alacağı camide aynı anda 30 bin kişi ibadet edebilecek.


30 BİN KİŞİ AYNI ANDA İBADET EDEBİLECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, tamamlandığında Antalya’nın en büyük camisi olmasını planladığı ’Antalya Ulu Cami’ projesinin tanıtımını Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) konferans salonunda, İl Müftüsü Osman Artan ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla düzenlenen toplantıda gerçekleştirdi. Otogar karşısında, Antalya Bulvarı ile Dumlupınar Bulvarı’nın kesiştiği yerde 42 bin 800 metrekare alanda yapılacak caminin 10 bin kişi kapalı, 20 bin kişi ise açık alanda aynı anda ibadet edebileceği belirtilirken, caminin 13 bin...