02 / 05 / 2024

Antalya Çamlıca yolu

Antalya Çamlıca yolu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri Alanya’nın Hocalar Mahallesi’nin yolu asfaltlandı. Hüseyin Güney sırada 14 kilometre Çamlıca yolunun olduğunu söyledi.

Alanya Çamlıca'da asfalt çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal alan ekipleri, Alanya’nın farklı noktalarında asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Alanya kırsalında bulunan en büyük mahallelerden bir olan Çamlıca’da asfalt çalışmalarına başlandı.

Antalya Çamlıca yolu yenilenecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri Alanya’nın Hocalar Mahallesi’nin yolu asfaltlandı. Hüseyin Güney sırada 14 kilometre Çamlıca yolunun olduğunu söyledi.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Batman'da Huzur ve Çamlıca Mahalleri arasına perde beton!

Vatandaşın yolu 3 kilometre uzadı. Huzur ile Çamlıca Mahalleleri arasından geçen Devlet Demiryollarına ait hemzemin geçidinde perde beton çalışması başlatıldı.

Alanya Çamlıca Mahallesi'nde su sorunu Ağustos'ta çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya ASAT ekipleri, Çamlıca Mahallesi Beslengiler mevkiinde yaşanan 30 yıllık su sorununu çözmek için çalışma başlattı. Beslengiler 1 ay sonra içme suyuna kavuşacak.

1981 yılında Acıbadem - Çamlıca yolu köstebek yuvasına dönmüş!

1981 yılında Acıbadem'den Çamlıca Tepesi'ne çıkan anayol Sular İdaresi ve PTT'nin yaptığı çalışmalar sonucu köstebek yuvasına dönmüş. İETT otobüsleri ise Kuruçeşme durağından sonra yukarı çıkmadığı için binlerce kişi zor durumda kalmış.

1972 yılında Çamlıca'da taksitle satılık arsa!

1972 yılında Çamlıca'da, İstanbul 1. Çevre Yolu üzerinde fevkalade havası ve mevki olan arsalar taksitle satılmaktaymış. Gittikçe kıymet kazanmakta olan Çamlıca arsaları taksitle satın alınabilirmiş.

Üsküdar Çamlıca Altgeçidi yol kavşak projesi imar planı 25 Nisan'da askıdan indiriliyor!

Üsküdar, Çamlıca Altgeçidi D-100 Karayolu Arası (Hastane Yolu) Yol Kavşak Uygulama Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 25 Nisan 2014 Cuma günü askıdan indiriliyor. İşte o planlar...

Çamlıca konutları 1 yılda tamamlanarak satışa sunuldu!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bir yıl önce temeli atılan Çamlıca Konutlannın birinci etabının tamamlandığını belirterek, "şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocakta satışa ihale yolu ile satışa sunacağız..

Şahinbey Çamlıca Konutları bir yılda tamamlanarak satışa sunuldu!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca Konutları’nın birinci etabının tamamlandığını belirterek, “Şuanda çevre düzenlemesi yapılıyor. 8 Ocak’ta ihale yolu ile satışa sunacağız. İsteyen vatandaşlarımız burada ev alabilir.” dedi...

Çamlıca Apart Evleri'nde 74 bin liraya 2+1! Full eşyalı!

Sakarya'da inşa edilen Çamlıca Apart Evleri'nde fiyatlar 74 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar full eşyalı olarak teslim ediliyor

Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi projesinin mimarisi İTÜ'den!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Büyük Çamlıca Tepesi üzerinde yer alacak olacak bir Radyo Kulesi için 2011 yılında düzenlenen "Çamlıca Tepesi Tv ve Radyo Kulesi Fikir Projesi Yarışması"nı 3. olan İTÜ kazandı...

Çamlıca Cami'nin hafriyat çalışmalarına başlanıyor!

Çamlıca'da inşa edilecek Çamlıca Cami'nin hafriyat çalışmalarına başlanacağı belirtildi...

Antalya Çamlıca yolu Haberi

Antalya Çamlıca yolu


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri Alanya’nın Hocalar Mahallesi’nin yolu asfaltlandı. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney sırada 14 kilometre uzunluğundaki Çamlıca yolunun olduğunu söyledi.


Geçtiğimiz yıl alt yapısı tamamlanan bu yılda genişletilerek asfalta hazır hale getirilen Alanya’nın Hocalar Mahallesi’nin 5 kilometrelik yolu asfaltlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney yerinde inceledi. 


SIRA ÇAMLICA YOLU’NDA


Mahalle yolu çok bozuk olduğu için yapılması yönünde Büyükşehir Belediyesi’ne taleplerinin bulunduğunu söyleyen Muhtar İbrahim Çetin, “Önce alt yapısını yaptılar, şimdi de asfaltını döküyorlar. Büyükşehir’in hizmetlerinden son derece memnunuz” dedi. 


Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Güney, “Hocalar Mahallesi’nin ardından bu kez 14 kilometrelik Çamlıca Yolu’nu asfaltlayacağız. Bu yıl da birçok yolu asfaltla buluşturacağız” diye konuştu.


Antalya Büyükşehir...