19 / 05 / 2024

Antalya çevreyolu

Antalya çevreyolu

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce onaylanan planlamada 0.20 emsal verilen Batı Çevreyolu'na ilişkin hazırlanan ve İmar Komisyonu'nca oybirliği ile kabul edilen planlamada emsal 0.80'e çıktı.

Antalya Doğu Çevreyolu'nun 2'inci etabı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezindeki trafiği rahatlatmak amacıyla temeli atılan Antalya Doğu Çevreyolu'nda sona gelindi. 2. etabı tamamlanan projede 3. etap çalışmaları devam ediyor.

Antalya Doğu Çevreyolu 2’nci etabının temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğu Çevreyolu Projesi ikinci etabının temel atma töreninde konuşan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, “Antalya’ya ne söz verdiysem sözlerimin arkasındayım. Bunları gerçekleştirmek boynumun borcudur” dedi.

Menderes Türel’den teleferik ve batı çevreyolu müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı’nın bittiğini, Batı Çevreyolu ikinci etabının da birkaç hafta içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

Antalya Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı'nın bittiğini, Batı Çevreyolu ikinci etabının da birkaç hafta içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

Antalya çevreyoluna ve Alanya spor tesisine onay çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, kuzey yamacına çevreyolu açılması amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planını kabul etti. Alanya'da spor tesisi için de imar çalışması onaylandı.

Antalya Batı Çevreyolu 5 Haziran’da hizmete giriyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Batı Çevreyolu’nun ilk etabının 5 Haziran Cuma günü öğleden sonra hizmete gireceğini müjdeledi.

Antalya Boğaçayı projesi 2016'da başlıyor!

Davetli olarak katıldığı Dostlar Meclisi’nde soruları yanıtlayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Batı Çevreyolu’nun ilk etabının Haziran ayında açılacağını, Boğaçayı’nda ise inşaatın 2016’da başlayacağını müjdeledi

Antalya'daki imar planları herkesin kararı!

Antalya'daki imar planları herkesin kararı. Büyükşehir Belediyesinden Batı Çevreyolu ile ilgili eleştirilere yanıt geldi. Yapılan açıklamada imar planlarına 1 kişi dışında tüm meclis üyelerinin kabul oyu verdiği hatırlatıldı.

Antalya'da yoğun imara çevre yolu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce onaylanan planlamada 0.20 emsal verilen Batı Çevreyolu'na ilişkin hazırlanan ve İmar Komisyonu'nca oybirliği ile kabul edilen planlamada emsal 0.80'e çıktı.

Tapu ve Kadastro, 2009'u Antalya'da değerlendirecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Antalya'da çalıştay düzenleyecek

Antalya'da mesire alanına sosyal tesis yaptırılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, mesire alanına sosyal tesis yaptırmak üzere ihale açtı

Antalya Limanı'ndaki eski tekneler kaldırılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yat Limanı İşletme Müdürlüğü, terk edilmiş eski tekneleri kaldırarak limanda görsel kirliliği temizliyor

Antalya Limanı'nın yolcu salonu yenilenecek

Antalya Limanı'nda yolcu salonunun yenileneceği ve yaklaşık altı ay sürecek çalışmalar sırasında gelen yolculara çadırda hizmet verileceği bildirildi

Antalya çevreyolu Haberi

Antalya çevreyolu

Yıllardır kamulaştırma ile çözülmesi beklenen ve Hasan Subaşı döneminde Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce onaylanan planlamada 0.20 emsal verilen Batı Çevreyolu'na ilişkin hazırlanan ve İmar Komisyonu'nca oybirliğiyle kabul edilen planlamada emsal 0.80'e çıktı. 


SORUN ASILIYOR 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca 15 Nisan 2014 tarihinde 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı, 19 Haziran 2014'te de resen 1/25.000 ölçekli Nazım İmar Planı onaylanan Konyaaltı İlçesi Karaman ÇayıÇandır Çayı arasındaki yaklaşık 160 hektar alan yarın Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündeminde. Yıllardır tartışılan ve geçtiğimiz dönem Mustafa Akaydın ve Muhittin Böcek arasında tartışmalara neden olan Batı Çevreyolu sorunu Menderes Türel döneminde yoğun imarla aşılıyor. 


Antalya Gerçek...