25 / 07 / 2024

antalya çıralı pansiyon fiyatı

antalya çıralı pansiyon fiyatı

Antalya'da geceliği 20-25 liraya pansiyonlarda konaklama imkanı bulunurken, 5 yıldızlı otellerin lüks villa ve kral dairelerinde bir gecelik tatilin bedeli ise 5 bin liradan başlayıp 45 bin liraya ulaşabiliyor.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Antalya'da kaçak yapılar için yıkım kararı!

İmar Barışı’nda son haftaya girilirken fırsatçıların Adrasan ve Çıralı’yı hedef seçtiği ortaya çıktı. Antalya'da 105 kaçak ağaç bungalov tespit edildi. Kaçak yapılar için yıkım kararı verildi.

Çıralı koruma imar planı tamamlanıyor!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Çıralı Koruma İmar Planı'nın tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı.

Antalya'da kaçak kiralamaya ceza yağdı!

Antalya Valiliği tarafından başlatılan çalışma ile 'konut' olarak kullanılmak üzere ruhsatlandırılan yerlerin, iş yeri olarak işletildiği, bu kapsamda otel, motel, han, pansiyon gibi günübirlik konaklama hizmeti verildiğinin tespit edildiği kaydedildi.

Antalya Belek Güral Premier Hotel yenilendi!

Antalya Belek'teki Güral Premier Hotel, iki yılda 150 milyon TL'lik yatırımla tamamen yenilendi. Otel, toplam 120 dönüm alan üzerindeki 570 odasıyla misafirlerini ağırlıyor.

Antalya Güral Premier Hotel Belek 150 liralık yatırmla yenilendi!

Antalya'nın Serik İlçes'ndeki Güral Premier Hotel Belek, 150 milyon liralık yatırımla 2 yl süren çalışmalar sonucu yenilendi Hotel'de 2 yıl süren yenilenme ve değişim çalışmaları tamamlandı.

Antalya Güral Premier Hotel hizmete açıldı!

Serik’e bağlı Belek turizm merkezindeki Güral Premier Hotel’de 2 yıl süren yenileme yatırımı bitti.İsmail Güral 120 dönüm arazide 570 odasıyla hizmet vermeye başlayan oteli yenilemek için 150 milyon lira harcadı.

Antalya Çıralı koruma projesi çalışmaları devam ediyor!

Kemer'e bağlı Ulupınar Mahallesi'ndeki Çıralı mevkiinde yürüyüş yolu yapılması ve taşkın koruma projesi uygulanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Antalya'ya kruvaziyerle 170 binin üzerinde yolcu geldi!

Port Akdeniz Antalya Limanı'na bu sezon 65 yolcu gemisiyle 170 binin üzerinde yolcu geldi. Limanın son ziyaretçisi ise Bahama bandıralı Amadea isimli yolcu gemisi oldu

Antalya Limanı, kruvaziyer sezonunu kapattı!

Port Akdeniz Antalya Limanı'na bu sezon 65 yolcu gemisiyle 170 binin üzerinde yolcu geldi. Limanın son ziyaretçisi ise Bahama bandıralı Amadea isimli yolcu gemisi oldu

Çıralı'da 'Eko Tatil' Projesi uygulamaya konuldu!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından desteklenen ve Antalya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen, "Çıralı'da Eko Tatil" projesi uygulamaya konuldu. 'Eko Tatil' Projesi 9 ay sürecek.

Eko Tatil Projesi Çıralı'da hayat buluyor!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ( BAKA ) tarafından desteklenen ve Antalya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen, " Çıralı'da Eko Tatil " projesi uygulamaya konuldu...

Çıralı sahilinin dinlenme yeri olması projesi iptal edildi!

Antalya'da dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen ve 1'inci Derece Doğal Sit Alanı içerisinde yer alan Çıralı sahilinin orman içi dinlenme yeri olarak kiralanması işlemi, mahkeme tarafından iptal edildi...

antalya çıralı pansiyon fiyatı Haberi

antalya çıralı pansiyon fiyatı

Türkiye'de lüks tatil anlayışı son yıllarda gittikçe artan bir trend. Bodrum Maçakızı'nda 39 liraya lahmacun satılırken Antalya'da bazı otellerin gecelik fiyatı 45 bin liraya kadar ulaşabiliyor.


Lüksün sınır tanımadığı özel villa ve dairelerde isimleri sır gibi saklanan ünlüler konaklıyor. Dünyaca ünlü sahilleriyle 12 milyona yakın yabancı, 4 milyona yakın da yerli turisti ağırlayan turizm başkenti Antalya, 2014 sezonunun en yoğun günlerini yaşıyor. 640 kilometrelik sahil bandında her keseye uygun tatil imkanları sunulan Antalya’da gecelik fiyatı 20 liradan başlayıp 45 bin liraya kadar yükseliyor.

 

20-25 TL'ye de var


Adrasan, Çıralı, Olimpos gibi sahil bandında çadır veya pansiyonlarda 20-25 liradan başlayan gecelik tatil fiyatları, Kundu, Kemerağzı, Belek, Kemer ve Side gibi tatil yörelerindeki 5 yıldızlı otellerin villa ve kral dairelerinde ise 19 bin dolar,...