07 / 05 / 2024

Antalya Defterdarlığı ihaleleri

Antalya Defterdarlığı ihaleleri

Antalya Defterdarlığından yapılan açıklamaya göre, Antalya Defterdarlığı, Alanya ve Korkuteli ilçelerinde bulunan 32 taşınmazı satışa çıkardı. Satışı yapılan taşınmaz mallar satış tarihini takip eden 5 yıl süre ile emlak vergisine de tabi tutulmuyor.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Antalya ve bir şehirde daha 23 konut, 13 iş yeri satılacak!

Antalya ve Van'da yer alan 23 konut ile 13 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 8 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir ve Antalya'da satılık 7 arsa! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Antalya'da yer alan 7 arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

İstanbul ve Antalya'da 8 arsa satılacak! 

İstanbul ve Antalya'da yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Antalya'daki sera arazileri kiraya veriliyor!

Turizmin gözde şehri Antalya'da bulunan sera arazileri için kiralama ihaleleri yapılacak. İşte detaylar...

Samsun Milli Emlak'ın ihaleleri için açılan soruşturma mecliste!

Samsun Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğünün ihaleleri ile ilgili yapılan bir soruşturma meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

Antalya Serik'te 17.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Serik'te yer alan arsa Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsa için 17 milyon 866 bin TL bedel isteniyor.

Antalya Defterdarlığı'ndan 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Kepez İlçesi'ne bağlı Göksu Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 17 Mayıs'ta yapılacak..

Antalya Konyaaltı'nda 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü Konyaaltı'ndaki arsasını ihale ile satıyor. İhale 23 Şubat'ta gerçekleşecek..

İstanbul Defterdarlığı'ndan 16.5 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

T.C. Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı 11 adet gayrimenkulü toplam 16 milyon 517 bin 200 TL bedelle satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri farklı tarihlerde yapılacak.

Şehir hastanelerinin ihaleleri arasındaki farklılıklar TBMM'de!

Şehir hastanelerinin ihaleleri arasındaki farklılıklar TBMM'de konu oldu. CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Defterdarlığı ihaleleri Haberi

Antalya Defterdarlığı ihaleleri


Alanya'da bulunan 17 bin 111 metrekare yüzölçümlü 3 adet taşınmaz, toplam 1 milyon 186 bin TL bedel üzerinden açık teklif usulü ile 8 Temmuz'da Alanya Milli Emlak Müdürlüğü'nde satışa çıkarılacak Antalya Defterdarı Veli Tunçez yaptığı yazılı açıklamada, il sınırlarında alıl vaziyette bulunan Hazine arsa ve arazilerinin ekonomiye kazandırılması, iktisadi kaynakların etkin ve verimli kullanılması amacıyla defterdarlık taralından yapılan ihalelere Temmuz ayı içerisinde de devam edileceğini bildirdi. 

Tunçez açıklamasında, Alanya ve Korkuteli'nde bulunan 82 bin 149.78 metrekare yüzölçümlü 32 adet taşınmazın toplam 2 milyon 487 bin 897 TL satış bedeli üzerinden 2014 yılı Temmuz ayı içerisinde yapılacak olan ihaleler ile ekonomiye kazandınlacağını kaydetti. Açıklamada satışa çıkan lan 1 Iazinc arsa ve arazileri ise şöyle sıralandı: "Alanya'daki satılık arsa ve araziler: Türkler...