06 / 05 / 2024

antalya demrede imara açılan bölgeler

antalya demrede imara açılan bölgeler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü’ne bağlı ASAT ekipleri, Kumdağı mevkiinde yeni imara açılan yaklaşık 18 bin metrekarelik alana içme suyu hattı getirmek için çalışma başlattı.

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Antalya Muratpaşa'daki falezler imara mı açıldı?

Antalya'nın doğal güzelliklerin biri olarak bilinen falezler üzerine 15 katlı bina inşaatına izin verildi.  Karar Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde oy çokluğu ile kabul edildi. 

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya'da sanayicilerin arazi sorunu görüşüldü!

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Tarım arazisi de imara açılamıyor” dedi.

Antalya Çukurbağ Yarımadası imara açıldı!

Antalya’nın Kaş ilçesindeki doğal sit alanı statüsünde olan Çukurbağ Yarımadası'ndaki iki büyük parsel, geçtiğimiz ay çıkan yangından sonra, ‘eko-turizm’ niteliği verilerek imara açıldı.

Antalya'da 413 yapının imara aykırı ve izinsiz yapıldığı tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Antalya'daki denetimlerde 413 yapının imara aykırı ve izinsiz yapıldığını tespit ettik." dedi.

Antalya Çukurbağ Yarımadası imara açılacak iddiası!

Antalya'nın Kaş ilçe merkezindeki doğal güzelliği ile ünlü Çukurbağ Yarımadası’nda ormanlık alanda çıkan yangın, kundaklama iddiasına sebep oldu. Vatandaşlar bölgenin imara açılacağını iddia etti...

Antalya’daki iki otelin kaçak kısımları yıkıldı!

Antalya Kemer’de iki otelin imara aykırı olarak inşa edilen kısımları yıkıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, imara uygun olmayan yapılaşmalara izin vermeyeceklerini söyledi.

Antalya'da sit alanlarını imara açan kararla ilgili yürütme durduruldu!

Antalya 4’üncü İdare Mahkemesi tarafından Kaş, Patara, Fırnaz ve Yeşilköy’ü sit derecelerini düşürüp imara açan kararla ilgili yürütme durduruldu. Hukukçular bu kararın emsal niteliğinde olacağını söylüyor.

Kemer'de boş alanların imara açılmaması talebi mecliste!

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan boş alanların imara açılmaması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kırcami imara açılmalı!

Antalya'da konut yapılacak yerin kalmadığını vurgulayan Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, “Tek beklentimiz Kırcami’nin imara açılmasıdır” dedi.

Tarım arazilerinin imara açılmasına izin verilmeyecek!

Antalya Tarım Konseyi toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Buradan duyuruyoruz tarım arazilerinin imara açılmasına izin verilmeyecek" dedi.

Antalya Tünektepe imara açılıyor!

2,5 milyon hektar alanı kapsayan SİT kavramı değişti. SİT alanlarını imara açmayı amaçlayan çalışma kapsamında Tünektepe'nin de imara açılmasını öngören raporla Çeşme ve Tuz Gölü olmak üzere 1000'nün üzerindeki yerde eski SİT sınırları yeniden belirlendi..

antalya demrede imara açılan bölgeler Haberi

antalya demrede imara açılan bölgeler

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre’de imara yeni açılan bölgelere içme suyu getirmek için çalışmalara başladı.

Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü’ne bağlı ASAT ekipleri, Kumdağı mevkiinde yeni imara açılan yaklaşık 18 bin metrekarelik alana içme suyu hattı getirmek için çalışma başlattı. Çalışma tamamlandığında alanda inşa edilecek 100 ile 150 hanenin su ihtiyacının karşılanacağı bildirildi. Musluğundan su akmayan bir tek bile ev kalmayıncaya kadar çalışacaklarını dile getiren Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, “Başkanımız Menderes Türel içme suyu konusunda çok hassas. Bir taraftan mahallelerimizde yıllardır kangren haline gelmiş su sorunlarını tek tek çözerken, diğer taraftan yeni imara açılan bölgelere de vakit kaybetmeksizin içme suyu getiriyoruz” dedi.

Sertbaş, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçede devam eden kanalizasyon, yeni merkezi içme suyu hattı ve arıtma sistemleri çalışmalarının da son...