05 / 05 / 2024

Antalya Ermenek hazine arazileri

Antalya Ermenek hazine arazileri

Antalya’nın Muratpaşa Ermenek Mahallesi’nde hazine arazileri hakkında çıkarılan ihale kararı mahalleliyi isyan ettirdi. İhale haberini alan mahalle sakinleri evlerinin ve arazilerinin haksız yere ihaleye çıkarıldığını öne sürerek duruma tepki gösterdi.

Halk GYO Antalya arsalarının değeri belli oldu!

Halk GYO Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Ermenek Mahallesi, 27943 ada 57; 58 ve 17 parsellerde kayıtlı arsaların değerleme raporunu yayınladı. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Antalya'da arsa satıyor! Hazine arazisine ev yapmak isteyenlere imarlı arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya ili, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Halk GYO Antalya Muratpaşa'dan 200 milyon TL'ye arsa aldı!

Halk GYO, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Ermenek Mahallesi Kütüklü Göl Mevkii 27943 ada 17-57-58 parsellerde yer alan gayrimenkulleri satın aldı. 

Antalya ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Antalya ve İzmir'deki bazı taşınmazları özelleştiriyor.

Antalya'daki arazilerde tapu savaşı!

Antalya'nın Ermenek, Kemerağzı ve Karaçallı mahallelerinde Osmanlı dönemi tapuları olduğundan bahseden bölge halkı, arazilerin kaçak yapılarla işgal edildiğini söyleyerek tepki gösterdi. 

Antalya'da 105 kaçak yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi!

Antalya'da müfettişler, özellikle denize yakın hazine arazilerinde hak sahibi olmak için 1 Ocak 2018 sonrasında yapıldığı tespit edilen 105 kaçak yapının Yapı Kayıt Belgesi'ni iptal etti. 

Antalya Muratpaşa'da 986 mahalleli tapu sahibi oldu!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi'nde uzun zamandır süren tapu sorununun çözüldüğünü, 986 mahallelinin tapu sahibi olduğunu açıkladı.

Antalya Kırcami imar planının afişleri tahrip edildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’ afişleri tahrip edildi.

Antalya Konyaaltı'na metro müjdesi!

Antalya’da metro ile ulaşım dönemi başlayacağını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Liman’dan başlayıp Ermenek’e kadar uzanacak yer altı metrosu yapılacağının müjdesini verdi.

Antalya Ermenek'te tapu sorunu bitiyor!

Muratpaşa Belediyesi, Ermenek Mahallesi’nde yaşanan tapu sorunun çözümü için 24 bin 312 metrekare genişliğinde 41 ayrı parselin ihaleyle satışını yapacak. 

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 4 ilde özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Muğla, Antalya, Bursa ve Ankara'da bulunan toplam 5 taşınmazı özelleştirecek. Özelleştirme ihalesinin bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

30 Hazine arazisi satışa çıkıyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu’nun (ÖYK) aldığı kararla 30 Hazine arazisinin 2021 yılına kadar satışı öngörülüyor. Arsalar İstanbul, Ankara, Antalya, Muğla ve Yalova gibi şehirlerde yer alıyor. 

Antalya Ermenek'te gayrimenkul ihalesi durduruldu!

Antalya'nın Ermenek Mahallesi'nde gyarimenkul satış ihalesi devam ediyor. Mahalle sakinleri evlerinin satılmaması için direniyor.

Antalya Ermenek hazine arazileri Haberi

Antalya Ermenek hazine arazileri

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesi’nde bulunan ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar planında konut alanı olarak ayrılan 618 metrekare yüz ölçümlü taşınmaz 339 bin 900.TL satış bedeli üzerinden, Ermenek Mahallesi’nde bulunan ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında konut alanı olarak ayrılan 540 metrekare yüz ölçümlü taşınmaz 270 bin TL satış bedeli üzerinden Antalya Defterdarlığı tarafından ihaleye çıkarıldı.

İhale haberini alan mahalle sakinleri evlerinin ve arazilerinin haksız yere ihaleye çıkarıldığını öne sürerek duruma tepki gösterdi. Sabah erken saatlerde belediye binası önüne gelen yaklaşık 250 kişi, belediye önünde pankart ve döviz açarak protesto ettiler. Vatandaşların zorla belediye binasına girmek istemesi üzerine polis ekiplerinden destek istendi. Bazı mahalle sakinleri 30 yıldır oturdukları evlerinin her seçim döneminde tapu verileceği yönünde sözlerle kandırıldıklarını belirtirken, Sibel Taş...