29 / 04 / 2024

Antalya Eroğlu Nuri Camii inşaatı

Antalya Eroğlu Nuri Camii inşaatı

Antalya Finike’nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi.

Antalya Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi!

Antalya Finike’nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi.

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Antalya Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de, ilçenin siluetini bambaşka bir güzelliğe kavuşturacak olan Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatına başladı.

Veysel Eroğlu'ndan Boğaçayı projesine destek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Boğaçayı Projesi’ne her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Muhteşem Antalya’ya muhteşem Boğaçayı Projesi yakışır” dedi.

Eroğlu Gayrimenkul 3 yeni projeye 1 milyar TL yatırım yapacak!

Eroğlu Gayrimenkul, yıl sonuna kadar 1 milyar lira değerinde 3 yeni yatırım hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket, Güneşli ve Kartal projesinin yanı sıra Antalya’da da AVM yapacak.

Fethiye'nin ilk AVM'sini Eroğlu Gayrimenkul açtı!

Eroğlu Gayrimenkul, Antalya'nın ardından Erasta Alışveriş Merkezi zincirinin ikinci halkası Erasta Fethiye'yi açtı. Erasta, Fethiye'nin ilk ve tek alışverişi merkezi oldu. AVM 80 milyon yatırım bedeliyle hayata geçirildi.

Veysel Eroğlu: Gazipaşa Havalimanı'na meteoroloji ölçüm istasyonu kurulacak!

Antalya'da düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Gazipaşa Havalimanı'nda daha emniyetli uçuş için 'Raporlama ve otomatik meteoroloji ölçüm istasyonu hızla kurulacak" dedi.

Veysel Eroğlu: Fatih Ormanı'nı 10 gün içerisinde teslim alacağız!

Veysel Eroğlu, Ali Ağaoğlu'nun reklam filmlerinde kullandığı Fatih Ormanı ile ilgili konuştu...

Eroğlu konutlarından 5 farklı projenin havadan görüntüleri

Eroğlu'ya ait olan 5 farklı konut projesini www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar görüntüledi

Veysel Eroğlu: Maslak 1453 ile Tabiat Parkı'nın ilişkisi yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: ''Bizim ormanlık alanlarla ilgili bir metrekare işgal ettirdiğimize dair iddia eden varsa buyursun ispat etsin. 'Hodri meydan' diyorum'' dedi.

Eroğlu Yapı İstanbul Lounge 2 Konutları'nda 2,5+1 387 bin TL!

Eroğlu Yapı'nın Halkalı'da konumlandırdığı İstanbul Lounge 2 projesinde 1+1'den 4+1'e kadar geniş konut seçenekleri bulunuyor...

İstanbul Lounge Eroğlu Halkalı'da 170 TL'ye! Yaşam başladı!

Halkalı’da Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve ana arterlere yakın konumuyla dikkat çeken İstanbul Lounge’ın sakinleri Ekim sonu itibariyle anahtarlarını alarak evlerine kavuşmanın heyecanını yaşıyor.

Eroğlu Erenköy Kentsel Tasarım Projesi'nden ilk görüntüler!

Eroğlu Gayrimenkul Anadolu Yakası Erenköy'de Kentsel Tasarım Projesi'ne başlıyor. Projenin ilk görüntüleri ve bilgileri www.emlakkulisi.com'da...

Antalya Eroğlu Nuri Camii inşaatı Haberi

Antalya Eroğlu Nuri Camii inşaatı

Antalya Finike’nin en güzel noktalarından birinde hayata geçirilen Eroğlu Nuri Camii’nde çalışmalarda sona gelindi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Osmanlı ve Selçuklu mimarisiyle, taştan ve hiç çimento kullanılmadan hayata geçirilen Eroğlu Nuri Cami inşaatında koronavirüs salgını dolayısıyla bazı aksamalar yaşandı. Normalleşme süreci ile beraber cami inşaatında da çalışmalar yeniden hız kazandı.


500 KİŞİLİK

Finike Limanı’nın üst kısmında bulunan ve sahile hakim bir konumdaki camii inşaatında çalışmalar yüzde 90 seviyelerine geldi. Finike’nin siluetini de değiştirecek olan Antalya Finike Eroğlu Nuri Cami, 2 bin 400 metrekarelik parsel üzerinde 320 metrekare inşaat alanına sahip. Cami, 90 metrekare imaret, 85 metre kare revak ve 35 metrekare şadırvan yapılarından meydana geliyor. 500 kişilik Camii alanı içerisinde 1 adet revak, 1 adet imaret, 1 adet şadırvan ve 1...