29 / 04 / 2024

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, inşaat sektöründe çalışan işçilerine yönelik Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Faaliyetleri'ne başladı.

Antalya'da Arap Köyü kurulacak!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Arap Turizm Örgütü’nün Antalya’da kurmak istediği Arap Köyü için çalıştıklarını ve New York’a direkt seferlerin başlayacağını müjdeledi.

Çetin Osman Budak: AVM'lere karşı değiliz!

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ile Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Konuksever Mahallesinde yapılması planlanan AVM projesini görüşmek üzere ATSO'da bir araya geldi...

Kuveyt Türk'ten esnaf ve çiftçilere destek; 300 TL harcama iadesi, 500 TL altın puan

Kuveyt Türk, müşterilerine yönelik özel bir teklif sunarak esnaf ve çiftçileri desteklemeye devam ediyor. Banka, yeni müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir "Hoş Geldin Paketi" sunarak, finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. İşte detaylar...

TESK Genel Başkanı Palandöken açıkladı! Esnaf ve sanatkar için EYT müjdesi bekliyoruz!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, EYT düzenlemesinden yararlanamayan esnaf ve sanatkarlar için müjdeli haberler beklediğini belirtti.

Antalya Kumluca ve Kaş'ta satılık 8 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da Kumluca ve Kaş'ta yer alan 8 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Esnaf ve müzisyenlerden kira tepkisi!

Esnaf ve müzisyenler Kovid-19 önlemleri kapsamında uygulanan yasakları değerlendirdi. Sokağa çıkma yasağı saatinin ve işletmelerin açık kalma saatinin yeterli olmadığını belirten esnaf, kiralardan da şikayet etti.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Son dakika haberi! Esnaf ve sanatkarların kredi borçlarına erteleme!

Kovid-19 sebebiyle işleri zarar gören esnaf ve sanatkarların, TESKOMB kefaletiyle veya doğrudan Türkiye Halk Bankasından kullandıkları düşük faizli kredilerden doğan borçları ertelenecek.

Gelir kaybı ve kira desteğine başvuru yapan esnaf ve tacirler mecliste!

Gelir kaybı ve kira desteği paketlerine başvuruda bulunan esnaf ve tacirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esnaf ve sanatkarlarımıza sağlanan kira desteği kapsamı genişletilerek devam ettirilmeli!

Kanaat Önderleri’nde Hakan Güldağ, Şeref Oğuz ve Vahap Munyar’ın konuğu TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken oldu. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Esnaf ve sanatkarlarımıza sağlanan doğrudan nakit ve kira desteği kapsamı genişletilerek devam ettirilmelidir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnaf ve sanatkarlara kredi taksit ödemelerinde erteleme müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir." dedi.

Gelir kaybı ve kira destekleri için 2 milyondan fazla esnaf ve sanatkar başvuru yaptı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptığı açıklamada, gelir kaybı ve kira destekleri için 2 milyondan fazla esnaf ve sanatkarın başvuru yaptığını söyledi.

Antalya'da yabancılar en fazla inşaat ve gayrimenkule yatırım yaptı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, geçen yıl şehirde 449 yabancı yatırımcının faaliyete başladığını ve böylece odaya kayıtlı yabancı yatırımcı sayısının 4 bin 197'ye ulaştığını belirtti.

Halkbank'tan esnaf ve sanatkarlara kredilerde faiz indirimi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla, bankaca doğrudan esnaf ve sanatkarlara 2021'de kullandırılacak krediler ile önceki yıllarda kullandırılan kredilerden bakiyesi 2021'e devreden kredilere yüzde 50 faiz indirimi uygulanacak.

 Esnaf ve sanatkarlara sağlanan destekler devam edecek!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik çalışmalarımız ve hükümetimizce sağlanan destekler etkinlikle sürecektir." dedi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Haberi

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği öncülüğünde inşaat sektörü çalışanlarına yönelik Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Faaliyetleri başladı.


AESOB Başkanı Adi İhan Dere, Mesleki Eğitim ve Küçük Sanayii Destekleme (MEKSA) Vakfı proje Başkanı Elif Alper Delice ve Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Odası Başkanı Haşan Ülkü ile birlikte Korkuteli "ııde gerçekleştirilen inşaat sektörü çalışanlarına yönelik başlatılan Mesleki Yeterlilik Eğitim ve Belgelendirme Faaliyetleri kapsamındaki sınav uygulama yerlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 


Korkuteli'de inşaat ustalarının sınav uygulama yerlerini inceleyen AESOB Başkanı Adlıhan Dere, "İnşaat sektöründe Mesleki Yeterlilik Belgeleııdinne sınavını Antalya'da ilk defa biz gerçekleştiriyonız. Bu belgeleııdinne çalışmasından sonra herkes mesleğini eğitimli bir şekilde icra edecek" dedi.



Antalya Ekspres...