05 / 05 / 2024

Antalya EXPO ne zaman

Antalya EXPO ne zaman

EXPO için bugüne kadar yaklaşık 300 milyon lira harcama yapıldığı, bundan sonra da yaklaşık 1,2 milyar liralık daha harcama yapılması planlandığı açıklandı.

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

Sur Yapı Vitrin Antalya konutları ne kadar?

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen Vitrin Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Vitrin Antalya projesinde fiyatlar merak ediliyor. Peki, Sur Yapı Vitrin Antalya ne kadar? İşte detaylar...

Otel değil tatil evi! Sur Yapı Tatil Evleri Antalya fiyatı ne kadar?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Tatil Evleri Antalya devre mülk projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Sur Yapı Tatil Evleri fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil Evleri hakkında merak edilen her şey...

Antalya Güneş'te kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kepez'e bağlı Güneş Mahallesi'nde kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Antalya'da 14.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Güneş Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 242 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Muratpaşa'da evler zeminin göçmesiyle yana ve öne doğru yatmaya başladı! 

Antalya Muratpaşa'da 60'lı yıllarda kapatılan arıkların üzerine yapılan evler, yana ve öne doğru yatmaya başladı. Vatandaşlar, yıkılmak üzere olan evlerdeki vatandaşlar korkuyla yaşıyor...

TOKİ 100 bin konut Antalya başvuru detayları 2020!

TOKİ 100 bin konut Antalya başvuru detayları 2020 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ 100 bin konut Antalya başvuruları ne zaman? TOKİ 100 bin konut Antalya fiyatları ne kadar? İşte merak edilen yanıtlar...

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Antalya Korkuteli'ne 200 milyon TL’lik yatırım!

Antalya’nın dört bir yanına yatırım yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi 4 yılda Korkuteli’ne de 200 milyon TL’lik yatırım yaptı. 

Sur Yapı Antalya Turkuaz 2. Kısım fiyatları ne kadar?

Sur Yapı Antalya Turkuaz 2. Kısım fiyatları ne kadar sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Antalya'ya 125 milyon liralık güneş paneli fabrikası!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren güneş paneli üreticisi CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, Antalya'da 125 milyon liralık yeni bir güneş paneli fabrikası kuracaklarını açıkladı. 

Antalya EXPO ne zaman Haberi

Antalya EXPO ne zaman

Dünyanın en önemli sosyal etkinlikleri arasında yer alan ve 2016'da Antalya'da açılacak çiçek ve çocuk temalı botanik EXPO için yapılan hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, Aksu ilçesinde bulunan EXPO alanında altyapı işlerinin Mart ayı itibarıyla tamamlandığını, Şubat ayında başlayan üstyapı işlerinin ise sürdüğünü söyledi. Suiçmez, üstyapı işlerinin bu yılın sonuna kadar, EXPO Kulesi'ni ise 2016 Şubat ayına kadar bitirmeyi planladıklarını kaydetti."EXPO için bugüne kadar inşaatın yanı sıra personel, operasyonel ve kültürel etkinlikler dahil yaklaşık 300 milyon lira harcama yapıldı. Bundan sonra yaklaşık 1,2 milyar liralık daha harcama yapılması planlanıyor" diyen Suiçmez, yapılacak harcamanın yaklaşık 700 milyon lirasının altyapı ve üstyapı inşaatları, 500 milyon lirasının tanıtım, kültürel etkinlikler ve operasyonel işler gibi...