01 / 05 / 2024

antalya festival çarşısı ihalesi ne zaman

antalya festival çarşısı ihalesi ne zaman

Meydan’da köşe koşullar altında hizmet vermeye çalışan esnaftan gelen yoğun talep üzerine atağa geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi verdiği sözü tutuyor. Çarşı yerine yapılacak kültür ve ticaret merkezi 12 Ocak’ta ihaleye çıkıyor...

Antalya Sahaf Çarşısı için geri sayım başladı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde hayata geçirilen içerisinde 21 ahşap dükkanın bulunduğu sahaf çarşısı yakında hizmete açılıyor.

Kepez'e 21 dükkanlık sahaf çarşısı inşa ediliyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkına verdiği sahaf çarşısı sözünü tuttu. Dokuma Sanat Sokağı'na 21 dükkanın yer alacağı sahaf çarşısı yapılıyor. 

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Antalya Büyükşehir'in borç yapılandırmasına yoğun ilgi!

Antalya Büyükşehir mükellefleri borç yapılandırmasına yoğun ilgi gösteriyor. Festival Çarşısı’ndaki 375 esnaf da Büyükşehir Belediyesi’ne olan geçmiş borçlarını 6736 sayılı 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun' kapsamında yapılandırdı.

Antalya Sobacılar Çarşısı cazibe merkezi haline gelecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sobacılar Çarşısı'ndaki 6 dükkan ve 1 kafetaryayı, bedelsiz olarak Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (AESOB) 10 yıllığına verdi.

Antalya Aksu Berberoğlu Çarşısı boyanıyor!

AKSU İlçe Merkezi'nde yer alan Berberoğlu Çarşısı, belediye meclisinin aldığı kararla boyanmaya başlandı. Aksu Belediyesi, 23 Nisan'da kapılarını açacak EXPO 2016 hazırlıkları kapsamında ilçedeki Berberoğlu Çarşısı'nın boyanması için meclis kararı aldı.

Eskişehir Sanayi Çarşısı kaldırılacak mı?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, EMKO'da esnafla buluştu. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı'nı kaldıracaklarını ifade etti. Toplantıya, Oto Tamirciler Odası Başkanı Halil Kılıç da katıldı.

Kazım Kurt: Küçük Sanayi Çarşısı kaldırılacak!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı’nı kaldıracaklarını ve yılmayacaklarını söyledi.

Yenilenen Zafer Çarşısı faaliyete geçti!

Ankara'nın en önemli simgelerinden olan ve bulunmayan kitapların adresi olan "Zafer Çarşısı", Büyükşehir Belediyesi tarafından tümüyle yenilenerek tekrar hizmete açıldı. Çarşı engelliler için de düzenlendi.

Trabzon Kemeraltı Çarşısı yenileniyor!

TRABZON tarihî Kemeraltı Çarşısı, Ortahisar Belediyesi tarafından hazırlanan projeyle yenileniyor. Ortahisar Belediye Meclisinde dün görüşülen proje, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Eskişehir Sanayi Çarşısı'ndaki dönüşümde son durum ne?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sanayi Çarşısı ile ilgili Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu tarafından net bir duruş sergilemesi gerektiğini söyledi.

Kayseri Yeraltı Çarşısı'ndaki 62 dükkan kiralandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yeraltı Çarşısı içersindeki 62 dükkanın kiralanması işi ihalesini yaptı. Üç firmanın katıldığı ihaleyi en yüksek teklifi veren Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aldı.

Kayseri Yeraltı Çarşısı ihalesi yarın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Devlet İhale Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince Yer altı Çarşısı dükkanları için 'Kapalı Teklif Usulü' ile ihaleye çıkıyor. İhale ile çarşıdaki 62 dükkan toplu halde 10 yıllığına kiraya verilecek.

antalya festival çarşısı ihalesi ne zaman Haberi

antalya festival çarşısı ihalesi ne zaman


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Festival Çarşısı esnafına verdiği sözü tutuyor. Meydan’da kötü koşullarda hizmet vermeye çalışan Festival Çarşısı’nın yerine yapılacak Aspendos Kültür ve Ticaret Merkezi, 12 Ocak’ta ihaleye çıkıyor. 


Büyükşehir Belediyesi, esnaftan gelen talep üzerine Meydan’da kötü koşullarda hizmet vermeye çalışan Festival Çarşısı’nın yenisini yapıyor. Üzerindeki mülkiyet sorunları giderilen ve plan eksiklikleri tamamlanan Festival Çarşısı alanının, bir turizm kentine yakışır şekilde yeniden tasarlandığı, Aspendos Kültür ve Ticaret Merkezi adını alacak projenin 12 Ocak 2014’te ihaleye çıkacağı bildirildi.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “Mekan kalitesi yüksek, müşteri çekme yeteneği yüksek, alt katında 126 araç kapasiteli otopark içeren bir proje. Festival Çarşısı esnafımıza hayırlı olsun” dedi.


ASPENDOS KÜLTÜR ve TİCARET MERKEZİ


Aspendos Bulvarı üzerinde 12947 Ada 2 no’lu parselde kültürel, sosyal ve...