01 / 05 / 2024

antalya festival çarşısının ihalesi ne zaman

antalya festival çarşısının ihalesi ne zaman

Meydan’da köşe koşullar altında hizmet vermeye çalışan esnaftan gelen yoğun talep üzerine atağa geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi verdiği sözü tutuyor. Çarşı yerine yapılacak kültür ve ticaret merkezi 12 Ocak’ta ihaleye çıkıyor...

1941'de Mısır Çarşısı'nın restore edilmesine karar verilmiş!

1941 yılından Mısır Çarşısı için yenileme kararı alınmış. Karara göre, tarihi özelliği bozulmadan yeniden inşaası planlanmış. 

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Altın yatırımcıları altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? sorularını araştırıyor. 19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları.

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

Arçelik A Enerji Sınıfı Çamaşır Makineleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çamaşırları tertemiz yıkarken tasarruf etmenizi de sağlayan Arçelik A Sınıfı Çamaşır Makineleri ne kadar enerji tüketiyor? Hangi model ne kadar elektrik harcıyor? Fiyatları kaç TL? İşte cevabı...

Christopher Gardner başarılı olmanın gizli sırrı! Bir zamanlar sokaklarda yaşıyordu şimdi milyoner...

Amerikan iş insanı ve yatırımcı Chris Gardner bir zamanlar sokaklarda yaşarken şimdi 70 milyonluk bir servete sahip. Gardner'ın başarısının sırrı ise hayat hikayesinde yatıyor. Chris Gardner kimdir? Chris Gardner nasıl zengin oldu? İşte Chris Gardner'ın hayat hikayesi...

Andrew Carnegie'den Başarının 5 Sırrı!

Andrew Carnegie'nin dünyanın en zengin adamlarından biri olmaya uzanan başarısının sırrı ne? Dünya çapında Andrew Carnegie gibi bir servete ulaşmış insan sayısı çok az. Cevabı haberimizde...

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Antalya Sahaf Çarşısı için geri sayım başladı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde hayata geçirilen içerisinde 21 ahşap dükkanın bulunduğu sahaf çarşısı yakında hizmete açılıyor.

antalya festival çarşısının ihalesi ne zaman Haberi

antalya festival çarşısının ihalesi ne zaman


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Festival Çarşısı esnafına verdiği sözü tutuyor. Meydan’da kötü koşullarda hizmet vermeye çalışan Festival Çarşısı’nın yerine yapılacak Aspendos Kültür ve Ticaret Merkezi, 12 Ocak’ta ihaleye çıkıyor. 


Büyükşehir Belediyesi, esnaftan gelen talep üzerine Meydan’da kötü koşullarda hizmet vermeye çalışan Festival Çarşısı’nın yenisini yapıyor. Üzerindeki mülkiyet sorunları giderilen ve plan eksiklikleri tamamlanan Festival Çarşısı alanının, bir turizm kentine yakışır şekilde yeniden tasarlandığı, Aspendos Kültür ve Ticaret Merkezi adını alacak projenin 12 Ocak 2014’te ihaleye çıkacağı bildirildi.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “Mekan kalitesi yüksek, müşteri çekme yeteneği yüksek, alt katında 126 araç kapasiteli otopark içeren bir proje. Festival Çarşısı esnafımıza hayırlı olsun” dedi.


ASPENDOS KÜLTÜR ve TİCARET MERKEZİ


Aspendos Bulvarı üzerinde 12947 Ada 2 no’lu parselde kültürel, sosyal ve...