29 / 04 / 2024

antalya G 20 Liderler Zirvesi

antalya G 20 Liderler Zirvesi

G-20 Liderler Zirvesi’nin Antalya’da düzenleneceğinin açıklaması kent iş dünyasında sevinçle karşılandı. Zirvenin kent turizmine ivme kazandıracağını vurgulayan iş çevreleri G- 20 ve EXPO 2016 hazırlıkları için eylem planı istiyor

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi Eylül 2022! 

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022 merak ediliyor. Sur Yapı Antalya'da güncel fiyatlar ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022...

Antalya Güneş'te kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kepez'e bağlı Güneş Mahallesi'nde kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

Antalya Gündoğmuş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31502 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Gülveren'de 137 aile modern evlerine kavuşacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından devam eden Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 137 aileye anahtar teslimi yapılacak. 

Antalya'da 14.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Güneş Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 242 bin TL olarak belirlendi.

Antalya'daki Ters ev görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleriyle turistleri ağırlamaya başlayan Ters Ev görenleri şaşırtıyor...

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

Cengizhan Gököz: Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar!

Av. Cengizhan Gököz, Antalya’nın gündemindeki imar konuları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Av. Cengizhan Gököz, “Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar” dedi…

Antalya'da inşaatta göçük: 1 yaralı!

Antalya'nın Serik ilçesinde devam eden bir inşaatta yaşanan göçükte bir işçi yaralandı. 

Antalya'daki acil toplanma alanı görenleri şaşırtıyor!

Antalya'da afet ve acil durum toplanma alanı olarak belirlenen iki alanın küçüklüğü ve yüksek binaların arasında bulunması görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Antalya Kent Müzesi Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Kent Müzesi Kompleksi’nde çalışmalar yeniden başladı. 

antalya G 20 Liderler Zirvesi Haberi

antalya G 20 Liderler Zirvesi


Türkiye’nin 1 Aralık’ta dönem başkanlığını yapacağı G-20’nin 2015 yılındaki Liderler Zirvesi’ni Antalya’da düzenleme kararı kent iş dünyasında sevinçle karşılandı. İş çevreleri dünya ekonomisinin yüzde 90’nını temsil eden en büyük uluslararası platform olan G-20’nin Antalya turizmine ivme kazandıracağını, kentin tanıtımı için de bir çok yeni fırsat yaratacağını ifade etti. 


TOBB Başkan Vekili ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, G-20 Liderler Zirvesi’nin Türkiye’nin aldığı en önemli organizasyonlardan biri olduğunu belirterek, “Zirvenin Antalya’da yapılması bütün dikkatleri buraya çekecek. O tarihe kadar Antalya ekonomisi ile ilgili de çok hızlı çalışmalar yapılmalı. Biz dünya liderlerini layıkıyla Antalya’da ağırlarız’’ dedi. 


Zirve vesilesiyle devlet ve hükümet başkanları ile delegasyonlarının, dünya medyasının Antalya’da bir araya geleceğini vurgulayan Budak, “Zirve Antalya ve Türkiye’nin dünyaya çok daha...