22 / 07 / 2024

antalya gazi bulvarı üzerine yapılan köprülü kavşak

antalya gazi bulvarı üzerine yapılan köprülü kavşak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın Batı Çevreyolu’na imar uygulaması, Gazi Bulvarı üzerine köprülü kavşak ve Konyaaltı Sahili’ndeki yıkımlara karşı çıkarak söz konusu projelerin siyasi bir facia olduğunu belirtti...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesinde son durum ne?

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında çalışmaların sürdüğü Meltem Bulvarı-100. Yıl Bulvarı arasında kalan kısmın doğu aksına (Eğitim Araştırma Hastanesi önü) sıcak asfalt döküldü. Hızla ilerleyen ray montajı da Eğitim Araştırma Hastanesi kavşağına kadar geldi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi 2 ayda tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde Meltem Bulvarı üzerinde süren alt yapı çalışmalarını inceledi. Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Böcek, Meltem etabında hayata geçirilen çalışmaların 2 ay içinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızlandı!

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Proje kapsamında Meltem Bulvarı'nın bir bölümü 23 Mart Pazartesi gününden itibaren trafiğe kapatılacak.

Antalya'da 23.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Fevzi Çakmak, Gazi ve Sinan mahallelerinde yer alan 3 adet gayrimenkulü 23 milyon 886 bin 950 TL bedelle satışa çıkardı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Bulvarı üzerindeki 2.5 kilometrelik ray imalatı devam ederken, Meltem Katlı Kavşak çalışmalarında üst yapı imalatlarına başlandı.

AYM'den Antalya kararı! Bulvar 61 yıl sonra mirasçıların!

Anayasa Mahkemesi, Antalya’da Dumlupınar Bulvarı olarak da bilinen otoyolun yanı sıra üzerinde tramvay inşaatı için çalışmalara başlanan arazinin mülkiyet ve tapu davasıyla ilgili karar verdi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşeniyor!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem hattında çalışmalar tüm hızıyla sürdürüyor. Hattın Otogar ile Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı arasını kapsayan Dumlupınar Bulvarı kısmında raylar döşeniyor.

Antalya'da 45.5 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Fevzi Çakmak, Çankaya, Gazi, Fabrikalar ve Sinan'da yer alan 7 adet gayrimenkulü 45 milyon 567 bin 408 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden devam ediyor. Otogar Kavşağı altından geçen tünellerin Sakarya Bulvarı kısmında kazı destek çalışmaları tamamlanırken,Batı Gar İstasyonunun kazısı devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'nın yeni tramvay hattını test etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da yeni yapılan tramvay hattını açtı ve test sürüşü yaptı. Vatman koltuğuna oturan Erdoğan, tramvayı Sakarya Bulvarı Durağı'na kadar kullandı...

Denizli'de yıkım çalışmaları hızlandı!

Denizli kent merkezinde bulunan Özel İdare İşhanı'nın yıkımına başlandı. Gazi Bulvarı ile Enverpaşa Caddelerinin kesiştiği alanda bulunan binanın yıkımı depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle başlamıştı.

Antalya Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Namık Kemal Bulvarı'nda bulunan Antalya Kepez Kaymakamlığı, Sakarya Bulvarı'nda inşaatı tamamlanan yeni hükümet konağına taşındı. Kaymakamlık, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

antalya gazi bulvarı üzerine yapılan köprülü kavşak Haberi

antalya gazi bulvarı üzerine yapılan köprülü kavşak


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın Batı Çevreyolu’na imar uygulaması, Gazi Bulvarı üzerine köprülü kavşak ve Konyaaltı Sahili’ndeki yıkımlara karşı çıktı. Söz konusu projeleri siyasi facia olarak değerlendiren Akaydın, “Bunların arkasında mantık ve Antalya sevgisi yok. Siyaseten bir yere dokunalım, seçim öncesi CHP’li belediyelere ciro edelim düşüncesi var.” dedi. 


İş adamları, iş kadınları, akademisyen ve sanatçılardan oluşan Antalya Kahvaltı Grubu’nun konuğu olan Akaydın, Batı Çevreyolu, Gazi Bulvarı Katlı Köprülü Kavşak Projesi ve Konyaaltı sahili ile ilgili değerlendirmede bulundu. Üç konunun seçimler öncesi siyasete kurban edildiğini savunan Akaydın, Batı Çevreyolu’nun Konyaaltı ilçesi sınırlarındaki bin 800 metrelik güzergahın açılmaması nedeniyle geciktiğini belirterek şunları söyledi: “5 yıl önce bu yolun açılması için tek yol kamulaştırma dedim. Ölçümler yapıldı ve 90 dönüm yerin kamulaştırmasıyla...