06 / 07 / 2024

Antalya Gizli Cennet Şelalesi turist yoğunluğu

Antalya Gizli Cennet Şelalesi turist yoğunluğu

ANTALYA'nın Manavgat ilçesine 25 kilometre uzaklıkta bulunan dünyaca ünlü Gizli Cennet Şalalesi'ni bu sene 21 bin turist ziyaret etti. Gelen turistlerin 15 binin Avrupalı, 6 bininin Rus olduğu belirtildi.

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Antalya Cennet Koy'daki kaçak villa yıkıldı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova Koyu'nda, koruma altında olan birinci derece doğal sit alanında, koronavirüs salgını sürecinde 48 saatte inşa edilen kaçak villanın yıkımı sahibi tarafından gerçekleştirildi. 

Antalya'nın gizli cennetine HES başvurusu reddedildi!

Antalya’da ‘gizli cennet’ olarak adlandırılan Yukarı Uçansu ve Aşağı Uçansu şelalelerinin bulunduğu Pınargözü ve Çetince Deresi üzerinde bir firma, iki hidroelektrik santralı (HES) kurmak için valilikten ‘ÇED gerekli değildir’ raporu istedi.

Pınargözü ve Çetince Deresi'nde 2 HES kurulacak!

Antalya'da, "gizli cennet" olarak adlandırılan Pınargözü ve Çetince Deresi üzerinde bir firma iki HES kurmak için valilikten "ÇED Gerekli Değildir Raporu" istedi.

Antalya Gizli Cennet Şelalesi'ne turist yağdı!

ANTALYA'nın Manavgat ilçesine 25 kilometre uzaklıkta bulunan dünyaca ünlü Gizli Cennet Şalalesi'ni bu sene 21 bin turist ziyaret etti. Gelen turistlerin 15 binin Avrupalı, 6 bininin Rus olduğu belirtildi.

Antalya'nın cenneti Uçansu Şelaleleri!

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Akçapınar Köyü sınırlarındaki çam ve sandal ağaçlarıyla kaplı ormanda onlarca metre yükseklikten akan gizli cennet Uçansu Şelaleleri, yüzülebilen göletleriyle doğa tutkunlarının büyük ilgisini çekiyor.

Antalya'nın gizli cenneti: Uçansu şelaleleri!

Antalya'nın Serik İlçesine bağlı Akçapınar Köyü sınırlarındaki çam ve sandal ağaçlarıyla kaplı ormanda onlarca metre yükseklikten akan gizli cennet Uçansu Şelaleleri, yüzülebilen göletleriyle doğa tutkunlarının büyük ilgisini çekiyor.

TMSF, Antalya Gizli Bahçe Turizm Tesisi'ni satışa çıkardı! 3 milyon 300 bin dolara!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Seniteri'nin Antalya Gizli Bahçe Turizm Tesisi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı

Antalya Gizli Bahçe Turizm Tesisi kiralanıyor!

Antalya'da bulunan dört bina ve bir açık dinlenme alanına sahip olan Gizli Bahçe Turizm Tesisi tam 5 yıl süreyle kiraya verilecek

Toprak Holding, Gizli Bahçe Turizm Tesisi'ni kiraya verecek

Toprak Holding A.Ş Antalya'da bulunan Gizli Bahçe Turizm Tesisi'ni kiraya vermek üzere ihale açtı

TMSF, Antalya Gizli Bahçe Turizm Tesisi'ni satışa çıkaracak!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Antalya Gizli Bahçe Turizm Tesisi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkaracak

TMSF Antalya Gizli Bahçe Turizm Tesisi'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Antalya Gizli Bahçe Turizm Tesisi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı

Antalya Vacide Özman Konakları'nda 70 bin Euro'ya!

Antalya Konyaaltı'nda hayata geçirilen Vacide Özman Konakları'nda fiyatlar 70 bin Euro'dan başlıyor

Antalya Gizli Cennet Şelalesi turist yoğunluğu Haberi

Antalya Gizli Cennet Şelalesi turist yoğunluğu

Namaras (Çamlıtepe) Mahallesinde bulunan 3 kademeli akısı olan Gizli Cennet Şelalesi'ni ziyarete gelen 21 bin turistin 15 binin Avrupalı, 6 bininin Rus olduğu belirtildi. 


9 yıl önce eko turizme açılan şelale son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin gözde çağlayanı haline geldi. Antalya'ya deniz, kum ve güneş turizmi için gelen Avrupalı turistler, ülkelerine dönmeden önce Gizli Cennet Mağarası na giderek doğa ile başbaşa kalıyor. Gizli Cennet Şelalesi İşletme Sahibi Güner Doğan, bu sene Gizli Cennet Şelalesi'ni toplamda 21 bin turistin ziyaret ettiğini, bunun 6 bininin Rus olduğunu söyledi. 


Şelaleye genelde Alman, İngiliz. Çek Cumhuriyeti. Belçika, Norveç, İsveç. 

Finlandiya. Lüksembuıg. Danimarka, Hollanda. Avusturya ve Rus turistleri geldiğini belirten Doğan, "Şelalede turizm sezonu sona erdi"...