07 / 05 / 2024

antalya gloria Olympic Arena

antalya gloria Olympic Arena

Özaltın Holding'in Olimpiyat Komitesi'nden onay alan Gloria Olympic Arena otel projesi, 2015'te faaliyete geçecek.Otel, Türkiye'nin her bir bölgesinde başarılı gençlerin derecelerine bakarak 12 tanesini seçecek ve yetiştirecek..

Gloria Jean's Coffees 80'nci şubesini Eskişehir'de açtı!

Günün her saatinde kahve keyfini artırmak isteyen Gloria Jean’s Coffees şube sayısını artırıyor. Yeni yılda Antalya ve Eskişehir’de açtığı yeni mağazalarıyla birlikte şube sayısını 80'e çıkardı...

Gloria Golf Resort en iyi 250 otel arasına girdi!

ANTALYA Belek’te bulunan Gloria Golf Resort Gloria Serenty Resort ve Gloria Verde Resort, Touristik Union International (TUI) tarafından müşteri değerlendirmesine göre dünadaki en iyi 250 otel arasına girdi.

Gloria Sports Arena 55 farklı daldan sporcu ağırlayacak!

Son yıllarda golf ve kamp turizmi ile öne çıkan Antalya, olimpiyat sporcuları için de yeni bir merkez oluyor. 50 milyon Euro’luk Gloria Sports Arena, 55 farklı daldan sporcuyu Antalya’ya çekecek.

Antalya Büyükşehir'den Gloria Sports Arena'ya ziyaret!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Türkiye'nin ilk ve çok kapsamlı, Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı olan Gloria Sports Arena'yı ziyaret etti Ûzaltın Holding tarafından Ocak 2015'te faaliyete geçirilen Türkiye'nin

Gloria Sports Arena Avrupa'nın özel sektöre ait en büyük spor yatırımı!

Özaltın Holding'in Antalya'da inşa ettiği Gloria Sports Arena, bünyesinde bulunan butik konaklama tesisi ve sağlık merkezi ile profesyonel sporcuların tüm kamp ihtiyaçlarına cevap veriyor..

Antalya Gloria Olympic Sport Arena 2015'te açılacak!

Sporun her branşına hizmet verecek olan Gloria Olympic Sport Arena 2015'te açılıyor. Antalya Belek muhteşem bir tesise sahip olmaya hazırlanıyor.Elif Özdemir, projenin hayata geçirilmesiyle birlikte 12 ay çalışan bir tesisin olacağım belirtti.

Dünyanın ilk olimpik oteli Antalya'da inşa edilecek!

Özaltın Holding'in Olimpiyat Komitesi'nden onay alan Gloria Olympic Arena otel projesi, 2015'te faaliyete geçecek.Otel, Türkiye'nin her bir bölgesinde başarılı gençlerin derecelerine bakarak 12 tanesini seçecek ve yetiştirecek..

Özaltın Holding New York'ta kuracağı otel için arazi arayışında!

Dünyanın en iyi otelleri arasında gösterilen Gloria'nın sahibi Özaltın Holding, İstanbul ve ABD New York'ta otel için yer arıyor. Holding, Antalya'da Gloria Olympic Arena'nın inşasına da devam ediyor..

Gloria Olympic Arena Antalya'da kurulacak!

Antalya'da Gloria Olympic Arena adıyla Türkiye'nin en kapsamlı spor kompleksi inşa edilecek. 105 bin metrekare alan üzerinde yer alan projenin temeli 2013 yılında atılacak...

Gloria Olympic Sport Center bir yıl içinde açılacak!

Özaltın Holding, Gloria Olympic Sport Center spor oteli inşaasına başlayacak olup aynı anda birçok spor dalına hizmet verebilecek.

Emlak gelirinde Antalya 2009 ikincisi oldu

Antalya Defterdarı Hidayet Mat, Antalya'nın emlak gelirinde İstanbul'dan sonra ikinci olduğunu söyledi

Ramazan Savaş, Antalya'da Eğitim Merkezi ve İş Okulu yaptıracak!

Antalyalı hayırsever Ramazan Savaş'ın Antalya'da yaptırmak istediği Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ve İş Okulu için protokol imzalandı

Hazine'den Antalya'da satılık hastane ve AVM arsaları!

Maliye Bakanlığı, Antalya'da özel hastane ile alışveriş merkezi ve ticaret merkezi yapmaya uygun hazine arazilerini ihale ile satışa çıkardı

antalya gloria Olympic Arena Haberi

antalya gloria Olympic Arena

2020 olimpiyatlarını ikinci turda Japonya'ya kaptıran Türkiye'ye dünyanın ilk olimpik oteli geliyor. 30'a yakın spor dalının olacağı, Olimpiyat Komitesi'nden onay alan Antalya'daki Gloria Olympic Arena, 2015 yılında faaliyete geçecek. 


Gloria Hotels&Resorts'lerin bağlı olduğu Özaltın Holding'in 50 milyon dolarlık yatırımla inşa edeceği otel, dünyada bir ilk olma özelliğini de taşıyor. Otel, Türkiye'nin her bir bölgesinde başarılı gençlerin derecelerine bakacak. 

Aralarından 12 tanesini seçecek ve onların sporcu olarak yetişmesi sağlanacak. 


1.600 KİŞİLİK ATLETİZM STADI 


Kompleks içinde yer alan 100 odalı butik otel ile hem sporculara hem de spor tutkunu misafirlere hizmet verilecek. Spor turizmine de büyük katkı sağlayacak yatırımla ilgili olarak konuşan Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özdemir, "Yurtdışında tanınılırlığı olduğu için şimdiden spor grupları ve bireysel sporcular rezervasyon yaptırmaya başladı" dedi. Otelin kapalı...