22 / 07 / 2024

Antalya Havaalanı alternatif yol

Antalya Havaalanı alternatif yol

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toptancı Hal devamından başlayıp Altınova üzerinden Havaalanı Kavşağı’na bağlanacak 60 metrelik yol çalışmasına başladı...

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Antalya Gazipaşa için acele kamulaştırma kararı!

Antalya Gazipaşa Havaalanı pist uzunluğunun artırılması amacıyla bazı taşınmazlar için Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Kaş'ın değeri 3. Havaalanı ile artacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Havaalanı ile Kaş’ın hem turizm değerinin artacağını söyledi.

Antalya'da havaalanı yapılması talebi TBMM'de!

Antalya'nın batısındaki ilçelere yakın bir mevkiye havaalanı yapılması talebi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Antalya'da kentsel tasarım projesi başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ali Çetinkaya Caddesi, Meydan Kavşağı ve Ali Çetinkaya caddesine bağlanan alternatif yollarda kentsel tasarım projesine başladı.

Antalya Havaalanı 1100 dönüm daha büyüyor!

Antalya Havalimanı'nda uçak bakım hangarı, genel havacılık terminali ve park sahası için güney bölgesindeki sera ve yerleşim alanlarından oluşan bin 100 dönümlük arazinin yüzde 90'ı kamulaştırıldı. Bu yıl içinde tahliyeler başlayacak.

1A Plus'tan franchise adaylarına Antalya seyahati!

1A Plus,franchise görüşmelerini, adaylar için bir keyfe dönüştürüyor. 1A Plus, aday girişimcilerin Antalya’ya gidiş-dönüş uçak bileti, havaalanından transfer ve konaklama gibi giderlerini karşılıyor.

Afyon- ­Antalya Otoyolu, Burdur'dan geçecek!

Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok, Afyonkarahisar, Antalya arasında planlanan otoyolun Isparta’dan değil, Burdur’dan geçtiğini belirterek, yolun sadece SD Havaalanı ile Isparta OSB arasından geçeceğini belirtti.

Antalya Toptancı Hal-Göçerler arasındaki 2. etap çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 50 milyon liralık yatırımla hizmete açılan Altınova yolu, havaalanı ve Alanya yoluna alternatif oldu.

Antalya Altınova karayolu hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 50 milyon liralık yatırımla hizmete açılan Altınova karayolu, havalimanı ve Alanya yoluna alternatif oldu.

Antalya Kaş'a yapılacak havalimanı meclis gündeminde!

Kaş ilçesine havaalanı yapılacağı iddiası meclise taşındı. Konu ile ilgili soru önergesi hazırlayan Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara sorularını Başbakan Davutoğlu'na iletti.

Alternatif turizm tesisi sayısı 2016'da 56'ya yükseldi!

Antalya'da alternatif turizm hizmeti veren Şah İnn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, geçtiğimiz sene 5 olan alternatif tesisin bu yıl 56'ya yükseldiğini ve rekabetin daha ciddileştiğini belirtti.

Antalya Altınova'daki yeni yol çalışması gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapım İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaalanı yoluna alternatif olacak, kent içi trafiğine büyük rahatlama getirecek Altınova yolu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Antalya Havaalanı alternatif yol Haberi

Antalya Havaalanı alternatif yol

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toptancı Hal devamından başlayıp Altınova üzerinden Havaalanı Kavşağı’na bağlanacak 60 metrelik yol çalışmasına başladı.

Yol tamamlandığında, havaalanı yoluna alternatif olacağı belirtilirken, Gazi Bulvarı ve Altınova Kavşağı’ndaki trafiğin rahatlayacağı bildirildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel, Antalya’ya verdikleri bir sözü daha yerine getirdiklerini, yol tamamlandığında bölgenin trafik sorunun kalmayacağını söyledi.

Altınova yolunda çalışmaların başlaması nedeni ile 20 Mart Cuma günü tören yapılacağı ifade...