28 / 04 / 2024

Antalya Havalimanı Mülki İdare Amirliği

Antalya Havalimanı Mülki İdare Amirliği

Türkiye’nin Gazze saldırısı nedeniyle açık tutum aldığı İsrail’den Antalya’ya gelen turist sayısı ise yılın ilk 7 aylık döneminde yüzde 90 arttı. Bu sayı bir önceki yıla oranla yüzde 47 artarak 15 bin 932 oldu.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 2023'te 580.6 milyon TL'lik ciro! 

Sur Tatil Evleri Antalya projesinde geçtiğimiz sene yapılan satışlar ve elde edilen ciro açıklandı. İşte o rakamlar...

Türkiye tarımında devrim: Boş araziler üretime geçiyor mu?

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, miras yoluyla geçen tarım arazileri, bağlar ve topraklar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ev sahipliğinde, 'Dünya'ya Antalya'dan Tarım Mesajı: Antalya Tarım Zirvesi' başlıklı etkinlik gerçekleşti.

Antalya Döşemealtı'nda 8 taksitle 8 arsa satılacak! Yazlık bölgede konut imarlı arsa arayanlar hemen bakın!

Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 8 arsayı satışa çıkardı.

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla Antalya Kepez'de inşa edilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Sur Yapı imzasıyla Antalya'da Kepez'de hayata geçirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Peki Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 24 ay vade farksız ödeme! 

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 24 ay vade farksız ödemeyle devre mülk sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesi ile ilgili merak edilenler...

Otel değil tatil evi! Sur Yapı Tatil Evleri Antalya fiyatı ne kadar?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Tatil Evleri Antalya devre mülk projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Sur Yapı Tatil Evleri fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil Evleri hakkında merak edilen her şey...

Rize-Artvin Havalimanı'nın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatları tamamlandı!

Açılışı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı'nda incelemeler gerçekleştiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Havalimanımızın pist, apron, taksi yolu ve tüm altyapı imalatlarını tamamladık. Nisan ayının başından itibaren de deneme uçuşları başladı." şeklinde konuştu.

Antalya Havalimanı ihalesinden 2,1 milyar avro gelir elde edilecek!

EMD Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Antalya Havalimanı'nın ihalesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Antalya Havalimanı ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılması ve kiralanması amacıyla yapılan ihale ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Antalya Havalimanı ihalesini Fraport-TAV kazandı!

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklif 7 milyar 250 milyon avro ile TAV Havalimanı'ndan geldi.

DHMİ Antalya Havalimanı'ndaki terminalleri kiraya veriyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı'nın İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerinin İşletme Haklarını kiraya veriyor. İhalenin geçici teminat tutarı 40 milyon Euro olarak belirlendi. 

Antalya'da 9.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Doğu Antalya Emlak Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 9 milyon 882 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Havalimanı Mülki İdare Amirliği Haberi

Antalya Havalimanı Mülki İdare Amirliği

Ocak - Temmuz döneminde 66 bin 18 İsrailli turist tatil için Antalya’yı tercih ederken, saldırıların başladığı Temmuz ayında Antalya’ya gelen turist sayısı da bir önceki yıla oranla yüzde 47 artarak 15 bin 932 oldu.


Antalya Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Antalya Havalimanı Mülki İdare Amirliği verilerine göre yılın Ocak - Temmuz ayları döneminde, Antalya ve Gazipaşa havalimanlarından kente gelen turist sayısı 6 milyon 644 bin 905 oldu. Artış önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 7.5 olarak gerçekleşti. 


2013 yılının ilk 7 aylık döneminde havayoluyla Antalya’ya gelen turist sayısı 6 milyon 178 bin 90 olarak olmuştu. Antalya, yılın ilk 7 aylık döneminde Rusya pazarında büyük atak yaptı. Antalya’ya yılın ilk 7 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17 oranında artarak Rusya’dan...