13 / 05 / 2024

Antalya her yeriyle turizmin bir parçası olacak

Antalya her yeriyle turizmin bir parçası olacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın değişeceğini ve yenileneceğini, sadece sahilleriyle değil, her yeriyle turizmin bir parçası olacağını söyledi. Menderes Türel, turizmcilere iş birliği çağrısı yaptı.

Antalya'da 10 şirketten 1 tanesi yabancılara ait! İlk sırada ise Ruslar geliyor...

Her sene milyonlarca turistin tatil yaptığı Antalya'da yabancılar hem konut hem de iş yeri satın almaya devam ediyor. Yabancılara konut ve iş yeri satışları o kadar çok arttı ki, 10 şirketten 1'i yabancılara ait.

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün satış ve tanıtım operasyonları gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Nef, büyük yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Ruslar ve Ukraynalılar Antalya’yı istila etti! Açılan şirket sayılarında rekor artış var

Rusya-Ukrayna savaşı sonrasında her iki ülkeden de çok sayıda insanın Antalya’ya göç etmesi ve burada ticari faaliyetlere başlamaları ile birlikte kurulan şirket sayısında yüzde 527 artış olduğu açıklandı.

Antalya'da satılan her 4 konuttan 1'ini yabancılar aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, Antalya'da 2022 yılında satılan 80 bin 459 adet konutun 21 bin 860'ını yabancıların aldığını dile getirerek, satılan bu konutların yüzde 40'ını Rusların aldığını dile getirdi.

Yabancıya konut satışı yüzde 26,9 arttı! O ilde her üç konuttan biri yabancıya satıldı!

Yabancılara yapılan konut satışları 2022'nin ilk 10 ayında, 2021'in aynı dönemine göre yüzde 26,9 yükseldi. Antalya'da ise satılan her üç konutun biri yabancılar tarafından alındı. İşte yabancıya konut satışındaki son durum...

Otel değil tatil evi! Sur Yapı Tatil Evleri Antalya fiyatı ne kadar?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Tatil Evleri Antalya devre mülk projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Sur Yapı Tatil Evleri fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil Evleri hakkında merak edilen her şey...

Antalya'da inşaat yasağının başlama tarihi ertelendi!

Antalya'ta her sene 15 Mayıs'ta başlayan inşaat yasağı bu sene 15 Haziran'a kadar uzatıldı. Sivil toplum örgütleri koronavirüs salgını döneminde inşaat yasağının ertelenmesine tepki gösterdi...

2019’da Antalya’da yabancıya 8 bin 951 ev satıldı!

Her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Antalya’dan 2019’da 8 bin 951 yabancı ev satın aldı. Yeni komşular ile bölgede bulunan yerleşik yabancı sayısı yüzde 12 artış gösterdi.

Antalya'daki ters ev görenleri hayrete düşürüyor!

"Turizmin başkenti" Antalya'da dış görüntüsünden içindeki eşyalara kadar her şeyiyle alışılmışın dışında olan Ters Ev görenleri hayrete düşürüyor.

Antalya Titanic Mardan Palace açıldı!

Antalya'da Titanic Hotels'in 15 yıllığına kiraladığı Titanic Mardan Palace yeniden hizmete açıldı. Yaklaşık 20 milyon euroluk yeni yatırım yapılan Titanic Mardan Palace,her şey dahil ultra lüks dahil sistemini uygulayacak. 

Antalya'da her mahalleye köy evi inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019’dan sonra her mahalleye bir köy evi yapacaklarını müjdeledi. 

Antalya ve İstanbul'un cazibesi İranlıları ev sahibi yapıyor!

Yabancılara konut satışıyla ilgili sağlanan kolaylıklardan sonra Antalya ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin muhtelif şehirlerinden konut satın alan İranlıların sayısı her geçen gün artıyor.

Antalya dünya kenti yolma yolunda!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"2019 yılı Antalya'nın her alanda yükselişini sürdüreceği ve dünya kenti olma noktasında yerini sağlamlaştıracağı bir yıl olacak" dedi. 

Antalya her yeriyle turizmin bir parçası olacak Haberi

Antalya her yeriyle turizmin bir parçası olacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın değişeceğini ve yenileneceğini, sadece sahilleriyle değil, her yeriyle turizmin bir parçası olacağını söyledi. Turizmi 12 aya yaymayı planladıklarını anlatan Türel Antalya turizmini daha ileriye götürmek için turizmcilere iş birliği çağrısı yaptı. Başkan Türel, “100 metreyse 100 metre, 10 bin metre ise 10 bin, beraber koşacağız. Ben sizlere güveniyorum, sizin de bana aynı şekilde güvenmenizi istiyorum. Hadi gari, artık bahanemiz yok” dedi

Resort Dergisi tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Turizm Kongresi’ne Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Valisi Muammer Türker, AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Thomas Cook Group Ceo’su Dr. Peter Fankhauser ve çok sayıda turizmci katıldı. Kongrenin açılışında konuşan Başkan Türel, “Sizler Antalya’yı bugüne getirdiniz. Antalya turizmini kat be kat büyüttünüz. Bu kongrede geleceğin turizmini,...