21 / 05 / 2024

antalya ibrahim sözen gençlik merkezinin açılışı ne zaman

antalya ibrahim sözen gençlik merkezinin açılışı ne zaman

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, 15 Şubat'ta çeşitli etkinliklerle açılacak. Manavgat Çetin Emeç Caddesi’ndeki modern binada hizmet verecek olan merkezin açılışında su balesi gösterileri gerçekleştirilecek....

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

İstanbul, yabancıya konut satışında Antalya’yı solladı!

2022-2023 yıllarında, özellikle Rus ve Ukraynalı göçü sebebiyle yabancıya konut satışında ilk sıradaki Antalya, konut fiyatlarındaki fahiş artış ve aynı zamanda, Rusların Dubai gibi kentlere yönelmesi sebebiyle İstanbul'dan sonra ikinci sıraya düştü. Ancak 8 aylık toplamda Antalya ilk sıradaki yerin

Yabancıya konut satışında Antalya ilk sırada!

Türkiye'de yabancılara konut satışı, 2023 yılı temmuz ayı itibarıyla yüzde 43,9 oranında düşüşle 22 bin 76 oldu. Yabancılar konut alımında en çok Antalya ilini tercih etti.

Yabancılara konut satışında patlama! İşte ilk sıradaki il

Yabancılara yapılan konut satışları şubat ayı itibari ile bir evvelki senenin aynı ayına oranla yüzde 27 gerileyerek 3 bin 350 oldu. Antalya'yı sırasıyla bin 133 konut satışı ile İstanbul ve 225 konut satışı ile Mersin takip etti. Ülke uyruklarına nazaran en çok konut satışı Rusya Federasyonu'na old

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Sözen tarafından kuruldu.

Antalya için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Antalya ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Antalya'da yerleşik yabancıların sayısı pandemiyle katlandı!

Güneşi, sahilleri, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel dokusuyla 12 ay boyunca turistlerin merkezi olan Antalya, koronavirüs sürecinde de kente yerleşmeyi isteyen yabancıların gözdesi haline geldi. 

İstanbul ve Antalya için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ve Antalya illeri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Pultaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pultaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Enes Ekinci, Gürsel Demir ve Mustafa Sözen ortaklığında kuruldu.

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

İBB'den her yönüyle Kanal İstanbul kitabı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Kültür A.Ş. tarafından çıkarılan Kanal İstanbul kitabı için 17 farklı disiplinden 29 bilim insanı çalışma yürüttü. Kitabın editörlüğünü Prof. Dr. Derin Orhon, Prof. Dr. Seval Sözen ve Prof. Dr. Naci Görür üstlendi. 

antalya ibrahim sözen gençlik merkezinin açılışı ne zaman Haberi

antalya ibrahim sözen gençlik merkezinin açılışı ne zaman


Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, 15 Şubat'ta çeşitli etkinliklerle açılacak.


Manavgat Çetin Emeç Caddesi’ndeki modern binada hizmet verecek olan merkezin açılışında su balesi gösterileri gerçekleştirilecek.


Açılış etkinlikleri kapsamında Kenya Akrobasi Grubu'nun sahne alacağı, Fotoğraf Sanatçısı Tevfik Köymen, Betül Yıldız ve Gençlik Merkezi öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı serginin açılışının da yapılacağı bildirildi. Etkinlikler kapsamında CHP Grup Başkanvekili Ankara Milletvekili ve YARSAV eski Başkanı Emine Ülker Tarhan'ın da Manavgat halkı ile söyleşide buluşacağı ifade edildi.


Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm vatandaşları İbrahim Sözen Gençlik Merkezi’nin açılış töreni ve etkinliklerine davet ederek,


"Manavgat’ın kültür, sanat, eğitim ve spor hayatına böyle modern bir yapı kazandırdığımız için son derece mutluyuz. Gençlik Merkezi Kompleksi, tüm Manavgat halkınındır" dedi.



Maraş...