07 / 07 / 2024

Antalya ilçelerine proje

Antalya ilçelerine proje

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, batı ilçelerini ziyareti kapsamında Kumluca'yı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ziyareti sırasında Antalya ilçelerine yapılacak yatırımları anlattı.

Türk Telekom'dan İstanbul ilçelerine duyuru! Eğer internet kullanıcısı iseniz bu duyuru sizi ilgilendiriyor!

İstanbul’da yer alan Türk Telekom aboneleri için dikkat edilmesi gereken bir uyarı yapıldı. Bu ilçeler içerisindeki Türk Telekom için dikkat!

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

TOKİ'den Antalya'ya yeni proje müjdesi! O ilçeye 126 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Akseki projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İşte Türkiye'nin en değerli ilçesi!

Türkiye'nin en değerli ilçelerine bakıldığında ilk 10 içerisinde İstanbul'dan 7 ilçe bulunurken, listenin zirvesinde yer alan ilçede 100 metrekare konut için fiyatların 2 milyon TL'ye yaklaştığı belirlendi. 

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Antalya Kepez ASM'ye kavuşuyor!

Antalya'nın Antalya ilçesinin merkeze en uzak yerleşim yerlerinden biri olan Gaziler Mahallesi sakinleri, talep ettikleri ASM'ye kavuşuyor.

Trabzon'da 6 ilçe için imar uyarısı!

Askı süreleri uzatılan imar planlarıyla ilgili vatandaşları uyaran TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, Ortahisar, Akçaabat, Çarşıbaşı, Sürmene, Of ve Şalpazarı ilçelerine ait 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının askıda olduğunu hatırlattı. 

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Fenix Yapı'dan Antalya'ya yeni proje!

Antalya’nın ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesi olan Fenix 84 projesinde satışlar başladı. Fenix 84 projesi 8 bin 400 metrekarelik arazi üzerinde 156 daire olarak yükseliyor. 

Menemen yaşanabilir kent haline getirilecek!

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 2017’de ilçelerine yaptıkları çalışmaları Milliyet Ege’ye anlattı. Başkan Tahir Şahin, Menemen'i yaşanabilir kent haline getirmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. 

Sur Yapı Antalya teslim!

Sur Yapı Antalya'da dev proje olarak hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesiyle ön satışa özel fırsatlar sunuyor. Peki Sur Yapı Antalya teslim tarihi ne zaman?

Akzirve Yalova ve Antalya'da yeni proje yapacak!

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, şirketin yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Maasfeh yeni yatırımların Yalova ve Antalya'da yapılacağını söyledi.

Mudanya'da tapu sorunu çözülüyor!

Bursa’nın Mudanya ve bazı ilçelerine mübadele döneminde yerleşen vatandaşların tapu sorunu çözüm bulacak. 

Antalya ilçelerine proje Haberi

Antalya ilçelerine proje

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca ve Finike'yi ziyaretinde yapılacak yatırımlarını anlatırken, "Şu anda Büyükşehir Belediyesi olarak ihalesi yapılmış, yapılmak üzere ve devam eden projeler olmak üzere eski parayla 1 katrilyon, yeni parayla 1 milyarlık yatırımı gerçekleştirebilir hale geldik" dedi.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, batı ilçelerini ziyareti kapsamında Kumluca'yı ziyaret etti. Kumluca Belediyesi'nde basın toplantısı düzenleyen Başkan Türel'e, eşi Ebru Türel, Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, meclis üyeleri, büyükşehir belediyesi bürokratları, muhtarlar ve vatandaşlar eşlik etti. 


'HİZMET İÇİN GELDİK'

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca'ya hizmet etmek için geldiklerini belirtirken,...