30 / 04 / 2024

antalya imo şubesi

antalya imo şubesi

CUMHURİYET Meydanı Yenileme Projesi ve Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nde tanıtıldı.

Emlak Katılım'ın 32'nci şubesi Antalya'da açıldı!

Türkiye’de farklı yerlerde şubeleşme çalışmalarına devam eden Emlak Katılım, yeni şubesini Türkiye turizminin önemli şehirlerinden Antalya’da hizmete açtı.

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden Antalya Gazipaşa'daki yapılaşmaya tepki!

Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nden, Gazipaşa ilçesinin 3. derece doğal sit olarak tescilli kıyı şeridinin 'Turizm Tesis Alanı' olarak planlanmasına tepki gösterildi...

Antalya için korkutan uyarı: Tarihsel döngü süresini çoktan doldurdu!

Jeofizik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi İkinci Başkanı Atakan Yüklü, tarihsel dönemde depremler nedeniyle Antalya'nın çevresindeki antik kentlerde felaketler yaşadığını dile getirerek, "Şu an bu bölgede hareketlilik bizi endişelendirmektedir." diye konuştu.

Antalya'nın acil bölgesel planlaması yapılmalı!

Elazığ depreminin Akdeniz’in de içinde yer aldığı bölgenin tamamını etkilediği için uyarılar yapan Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi, acilen bölgesel planlama yapılmasını ve riskli yapılara çözüm getirilmesini istedi.

Antalya Homes Emlak Anonim Şirketi Göztepe Şubesi açıldı! 

Antalya Homes Emlak Anonim Şirketi Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli açıldı...

Antalya'da kentsel dönüşüm masaya yatırılıyor!

Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Antalya Şubesi,24 Şubatt'ta gerçekleştireceği panel ile Antalya’daki kentsel dönüşüm uygulamaları, sorunları ve çözüm önerilerini konuşulacak.

İMO Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı!

İnşaat Mühendisleri Odası'nın Kocaeli Şubesi 62. yılını kutladı. Meslekte 40'ıncı ve 25'inci yılını dolduran inşaat mühendislerine plaket verildi.

Tavuk Dünyası Antalya Terracity AVM’de şube açtı!

Tavuk Dünyası, Antalya’daki 7’nci Şubesi’ni Terracity AVM’de açtı. Firma, Türkiye genelinde bu yıl 50 şube açmayı hedefliyor.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın imar planı tanıtıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nde Cumhuriyet Meydanı Yenileme Projesi ve Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu, çeşitli meslek odaları, dernek ve vakıf temsilcileri, İMO üyelerine tanıtıldı.

Antalya Cumhuriyet Meydanı Yenileme Projesi tanıtıldı!

CUMHURİYET Meydanı Yenileme Projesi ve Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nde tanıtıldı.

Antalya'da yapı denetimi çalıştayı düzenlendi!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nin ilk kez düzenlediği Yapı Denetimi Çalıştayı, başladı.

Teleset Mobilya Antalya şubesi açıldı!

Türkiye'nin ilk modüler mobilya üreticisi olan Teleset Mobilya düzenlen kokteyl ile Antalya şubesinin kapılarını hizmete açtı.

Antalya Muratpaşa'da 4 asansörden 1'i güvensiz!

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi tarafından 2016 yılında Muratpaşa'da denetlenen 2 bin 830 asansörün yüzde 25'inin 'güvensiz' olduğu belirlendi.

antalya imo şubesi Haberi

antalya imo şubesi

Atatürk Konferans Salonu'ndaki tanıtım toplantısına, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çeşitli meslek odaları, dernek ve vakıf temsilcileri, İMO üyeleri ile esnaf katıldı. Cumhuriyet Meydanı Projesi sunumu ANTEPE'nin kentsel dönüşüm danışmanı mimar Osman Aydın, revizyon plan sunumunu ise yüksek mimar Feridun Uyar ve mimar Bülent Baykal tarafından yapıldı.


Osman Aydın, yeni projeyle Cumhuriyet Meydanı'nın bin 680 metrekare daha genişletilerek, 6 bin 700 metrekareye çıkarılacağını, büyütülen alandaki işyerlerinin ise yerin altına alınacağını ifade etti.


Aydın, köhneleşmiş alanların yeniden kente kazandırılmasının amaçlandığı proje ile Akdeniz'in önündeki engellerin ortadan kaldırılacağını söyledi.


Kente yeni bir meydan yapma, yeni bir kimlik yüklemek için yola çıkmadıklarının altını çizen Osman Aydın, "Biz bu projeye, 'Atılı Kazanarak Bakı Terasları ile Kenti Kentliyi Akdeniz ve Kaleci ile yeniden buluşturmak' adını verdik. Cumhuriyet Meydanı'na yeni...