28 / 04 / 2024

antalya inşaat işçilerine denetim

antalya inşaat işçilerine denetim

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde Antalya'da mevsimlik ve inşaat işçilerinin konakladıkları yerlere yönelik denetim yapıldı..

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

İnşaat işçilerine sokağa çıkma yasağı var mı? İşte genelge detayları!

Türkiye'de koronavirüs salgınına karşı bir takım önlemler hayata geçirildi. Peki bu önlemler kapsamında inşaat işçilerine sokağa çıkma yasağı var mı? İşte genelge detayları...

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Koray İnşaat'tan 'işçilere sözleşme imzalatıldı' iddialarına yanıt!

Koray İnşaat'tan, inşaat işçilerine "Çalışırken koronavirüs kaparsam tüm sorumluluk bana aittir" taahhütnamesi imzalatıldığı iddiasına ilişkin açıklama yapıldı...

İnşaat işçilerine 'taahhütname imzalatıldı' iddiası!

Koronavirüs salgını sebebiyle 'evde kal' çağrılarının yapıldığı Türkiye'de çalışmayı sürdüren inşaat işçilerine, firmaların olası ölüm ve hastalıklardan dolayı sorumluluk kabul etmediğine yönelik taahhütnameler imzalattığı iddia edildi...

Hakkari'de 2 inşaat işçisi öldürüldü!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK tarafından inşaat işçilerine yönelik yapılan saldırıda 2 işçi hayatını kaybetti.

Adıyaman Emniyet Müdürü'nden inşaat işçilerine yardım!

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına gidip sohbet etti. Alper, kürekle el arabasına kum doldurdu.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Antalya'da inşaat işçilerine denetim!

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde Antalya'da mevsimlik ve inşaat işçilerinin konakladıkları yerlere yönelik denetim yapıldı..

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi'nden inşaat işçilerine belge!

İstanbul Mesleki Sınav Merkezi inşaat işçilerine Mesleki yeterlik belgesi vermek için Avcılar merkezinde faaliyete başladı. Mesleki yeterlik belgesinin işverene ve bireye avantajları ve dezavantajları açıklandı.

Alanya'da inşaat işçisi 6 metreden düştü!

Alanya Konaklı Mahallesi'nde inşa edilen AVM'de çalışan inşaat işçisi Veysi Tutkaç 6 metre yükseklikten düştü. İskelede ayağının kayması sonucu düşen işçi ağır yaralandı.

Rıdvan Fadıloğlu: TOKİ dışında inşaat işi yapmayacağız!

Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil bölgesindeki konutlar hakkında açıklama yaptı. Bundan sonra TOKİ dışında inşaat işi yapılmayacağını söyledi.

Niğde'de inşaat işçisi 6. kattan düştü!

Niğde'de 6. kattan düşen inşaat işçisi Ahmet Doğan ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Doğan, tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

antalya inşaat işçilerine denetim Haberi

antalya inşaat işçilerine denetim

Yaz aylarının gelmesi ile inşaat ve mevsimlik işçi geçişlerinin başladığı dönemde, Antalya merkez ve ilçelerinde denetim yapıldı. 


Denetim, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde yapılan uygulama kapsamında Antalya il Emniyet Müdürlüğünün oluşturduğu 528 personel ile gerçekleştirildi. 


Mevsimlik işçiler, inşaat işçilerinin konakladıkları inşaat, şantiye ve toplu olarak barındıkları yerler denetlendi. 


Denetim kapsamında bin 881 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Ayrıca aranan 2 kişi de yakalandı. 1 kişiye ise sahte plaka ile araç kullanmaktan cezai işlem uygulandı.


12 yabancı uyruklu kişiye de kaçak olarak çalışmaktan, 1 kişide yasaklı yayın bulundurmaktan işlem yapıldı. Denetim dahilinde, bölücü başı Abdullah Öcalan'a ait yasaklı yayınlar bulundu.


Antalya...