05 / 05 / 2024

Antalya kadın spor okulu

Antalya kadın spor okulu

Antalya Muratpaşa Belediyesi, kent genelinde kadınlar için özel sabah sporu programı düzenledi. Muratpaşa Belediyesi, 5 noktada da ücretsiz step, plates ve aerobik kursu vermeye başladı.

Nike kadın spor ayakkabısı A101'de satışta! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları fiyat listesi!

A101 Nike kadın spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden satışa sundu. Peki A101'de Nike markalı spor ayakkabılar kaç TL? İşte Nike markalı kadın spor ayakkabısı fiyat bilgisi...

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Antalyalı 70 kadın gözleme satarak cami yaptırıyor!

Antalya'da aralarında engellilerin de bulunduğu 70 kadın, dört senedir gözleme yaparak mahalle camisinin yapım masraflarını karşılıyor 

Antalya Kadın Doğum Hastanesi yarın açılıyor!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binası yarın açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törene katılarak açılışı gerçekleştirecek.

Antalya Kadın Doğum Hastanesi 25 Mart'ta açılacak!

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek hizmet binası Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak.

İnşaatta 'kadın usta' dönemi başlıyor!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMÜTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı. Karataş, inşaat sektöründe kadın önemine değindi.

Yozgat Kadın Spor Kompleksi Eylül'de açılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta inşaatı süren ‘Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ tesisleri inşaatını gezip, ilgililerden bilgi aldı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kadın destek ve yaşam merkezleri yapılıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla, ilçe sınırları içerisinde bulunan 36 mahalleye Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri yapılıyor.

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin yüzde 55'i tamamlandı!

Zeminindeki çatlaklar nedeniyle yapımı aksayan Batman yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi temelinin yüzde 50’si tamamlandı

Manisa Kadın ve Çocuk Hakları Merkezi açıldı!

Manisa'da şiddet gören kadın ve çocukların başvurabilmesi ve adli işlemlerinin daha hızlı yapılarak sonuçlandırılması amacıyla baro tarafından Kadın ve Çocuk Hakları Merkezi açıldı.

Söke Güngör Pura Kadın Anı Parkı törenle açıldı!

Söke Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Çeltikçi Mahallesi Morkent Evleri yanında bulunan Güngör Pura Kadın Anı Parkı törenle açıldı.

Antalya kadın spor okulu Haberi

Antalya kadın spor okulu

Kent genelinde kadınlar için özel sabah sporu programı düzenleyen Muratpaşa Belediyesi, 5 noktada da step, pilates ve aerobik kursu veriyor.


Muratpaşa Belediyesi, 7'den 70'e herkesin, her zaman spor yapabilmesi için ücretsiz kurslar düzenliyor. Evkadınlarına yönelik, sabah sporu programını başarıyla sürdüren Muratpaşa Belediyesi, 5 noktada da ücretsiz step, plates ve aerobik kursu veriyor. Muratpaşa Belediyesi, Çağlayan, Süleyman Evcilmen, Dilşad Refizade Spor Salonu, Uğur Mumcu Stadı ve Kültür Sitesi'nde step, pilates ve aerobik kursu veriyor.


250 evkadını, uzman antrenör eşliğinde haftanın 3 günü step, pilates ve aerobik...