15 / 05 / 2024

Antalya kampüs projeleri

Antalya kampüs projeleri

Son 13 yılda nüfusu yüzde 50 oranında artan Antalya'da hem doktor başına düşen hasta sayısı, hem de derslik başına düşen öğrenci sayısı düştü. Yaşam kalitesi arttı.

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Okul kampüsüne yurtdışından yatırımcı ilgisi!

Antalya Koleji’nin 3 kampüsü, yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Antalya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sezgin Koca, "3 kampüs 75 milyon dolara mal oldu'' dedi.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

İş adamı Victor Bikkenev'den Konyaaltı'na 10 milyon TL'lik kampüs!

ANTALYA’da iki ayrı Rus okulu bulunan iş adamı Victor Bikkenev, Konyaaltı İlçesi’nde 6 bin metrekaresi kapalı 7 bin 500 metrekare alanda 10 milyon TL’lik yatırımla yeni bir kampüs inşa etti.

Uğur Eğitim Kurumları Antalya'da iki kampüs açıyor!

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Antalya'ya iki kampüs birden kazandıracak. Her iki kampüste de anaokulundan liseye kadar eğitim öğretim hizmeti verilecek.

Ereğli'de meydan ve kampüs projeleri görücüye çıktı!

Ereğli kamuoyunda uzun süredir yakından takip edilen kent meydanı ve Üniversite Kampüs alanı projeleri için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Ankara Etlik Hastane Sağlık Kampüsü için dev tesis kurulacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

ODTÜ Solar Kampüs Projeleri ile enerjisini güneşten alacak!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Solar Kampüs Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Çetin Göksu, "ODTÜ uzun vadede ulaşım dahil enerjinin tamamen güneşten elde edildiği 30 bin kişilik kent haline gelecek" dedi.

Antalya'da yapılacak sağlık kampüsünün yeri belirlendi!

Antalya'da yapılacak olan "1.000 Yataklı Sağlık Kampüsü"nün yeri belirlendi. Kepez Bölgesi Göçerler Mahallesi'nde yer alan 372.916,85 metrekarelik taşınmazın Sağlık Bakanlığı adına tahsisi için ön izin alındı.

Başakşehir İkitelli Sağlık Kampüsü nerede?

Başakşehir Şehir Hastanesi, 2680 yatak kapasiteli İkitelli Sağlık Kampüsü, Başakşehir'de nereye yapılacak? İkitelli Sağlık Kompleksi'nin etrafındaki konut projeleri hangileri? Başakşehir Şehir Hastanesi hangi yollar üzerinde? İşte detaylar...

Ataç İnşaat Antalya'daki kampüsünü Doğa Koleji'ne kiraya verdi!

Ataç İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yer alan yazılı açıklamaya göre Ataç İnşaat Antalya'daki Antalya Koleji Eğitim Tesisleri kampüsünü Doğa Koleji' ne kiraya verdi.

Hüseyin Aslan 5. büyük projesini açıkladı: Tarım Kampüsü!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Aslan, mega projelerinden beşincisini "Tarım Kampüsü" olarak açıkladı, "Her şey çok güzel olacak" dedi. Hüseyin Aslan'ın son projesi "Tarımsal Dönüşüm Projeleri - Tarım Kampusü Projesi" oldu..

Antalya kampüs projeleri Haberi

Antalya kampüs projeleri

Son 13 yılda nüfusu yüzde 50 oranında artan Antalya'da hem doktor başına düşen hasta sayısı, hem de derslik başına düşen öğrenci sayısı düştü. Yaşam kalitesi arttı.


Antalya ekonomisi son 13 yılda büyürken, bu durum iş ve aş arayan binlerce insanın umut yolculuğunu Antalya'ya yönlendirdi. Antalya son yıllarda nüfusu en çok artan illerin başında geldi. 2002 sayımlarında 1 milyon 483 bin olan nüfus, 2014'te 2 milyon 222 bine çıktı. 12 yıllık tabloda artış yüzde 49.8 gibi inanılmaz bir orana ulaştı. Yani son 12 yılda Antalya nüfusuna, kendisinin yarısı kadar bir nüfus daha eklenmiş oldu. 


Nüfustaki bu artış eğitim ve sağlık alanında kamu yatırımlarını kritik hale getirdi. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesiyle, Antalya'da son 13 yılda sağlık yatırımları 633 milyon TL'ye çıktı....