07 / 07 / 2024

Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok

Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok

Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok, Antalya'nın Korkuteli ilçesi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (KEKSAV) üyelerinin daveti üzerine AÜ Korkuteli Meslek Yüksekokulu kampusünde incelemelerde bulundu...

DSİ'den İstanbul ve Antalya'da satılık arsa! Büyükşehirlerde arsa arayanlar dikkat!

Devlet Su İşleri İstanbul ve Antalya'da yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 11 Haziran ve 13 Haziran'da yapılacak.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Antalya ve bir şehirde daha 23 konut, 13 iş yeri satılacak!

Antalya ve Van'da yer alan 23 konut ile 13 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 8 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

Antalya'da ticari imarlı arsa satılacak!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Yenimahalle'de yer alan 13 bin 209 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticari alan imarlı olarak belirtildi.

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Antalya Hal fiyatları belli oldu! Patates 3 lira, ıspanak 5 lira, patlıcan 6 lira! İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 13 Ocak 2023 fiyatları yayımlandı. Halde patates 3 lira, ıspanak 5 lira, patlıcan 6 lira fiyatlarla satışa sunuldu. İşte diğer sebze ve meyvelerin 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Antalya Hal'inde sebze meyve fiyatları ne kadar? Patates, biber, brokoli kaç TL? İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 13 Aralık 2022 fiyatları yayımlandı. Peki, Antalya halinde sebze ve meyve ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Antalya Hali'nde marul 2 TL, soğan ve domates 3 TL! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 13 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. marul 2 TL, soğan ve domates 3 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Antalya Hali'nde diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 12 Ekim 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok Haberi

Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok


Antalya Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok, Antalya'nın Korkuteli ilçesi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (KEKSAV) üyelerinin daveti üzerine AÜ Korkuteli Meslek Yüksekokulu kampusünde incelemelerde bulundu.


Korkuteli Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Genel Sekreteri Cevat Alp’in daveti üzerine ilçeye gelen Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok, yapım aşamasında olan Akdeniz Üniversitesi kampus binası yolunda incelemelerde bulundu. Altıok, 10-12 metre genişliğindeki yolun varyant şeklinde daha uygun olacağını ve ellerindeki olanaklar dahilinde iş makineleri ile bina önünde düzenleme yapacaklarını ifade etti. İncelemelerini Karayolları 13. Bölge Müdür Yardımcısı Ruhi Özgen ile birlikte yapan Altıok, gerekli projelerin kendilerine teslim edilmesini istedi.




Malatya...