06 / 05 / 2024

Antalya Karpuzkaldıran yatırımları

Antalya Karpuzkaldıran yatırımları

Antalya Karpuzkaldıran'da depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Fethi Bayçın Huzurevi binasının yerine yapılacak 150 kişi kapasiteli yeni huzurevi için müjde geldi. Huzurevi 2018'de hizmete girecek.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Katar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Katar, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Fabrika ve şirket alımlarını hızlandıran Katar, Türkiye'de birçok gayrimenkulün ve projenin de sahibi. Peki onlar neler?

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Repa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Repa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 12 milyon 883 bin 639,37 TL sermaye bedeli ile Nihat Güran tarafından kuruldu. 

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Serkan Taşkıran ve Serdar Karakelle ortaklığında kuruldu.

Fore Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Fore Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Nihat Güran, Hüseyin Şahin ve Eyüp Kalkan ortaklığında 28 milyon 690 bin 309 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kartal'da son 10 yılda gayrimenkul yatırımları arttı!

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

Altındağ'da yatırımlar hız kesmiyor!

Başkan Veysel Tiryaki ile her geçen gün daha fazla değer kazanan Altındağ’da yatırımların ardı arkası kesilmiyor. İlçeye bambaşka bir görünüm kazandıran Başkan Tiryaki, hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Antalya Karpuzkaldıran yatırımları Haberi

Antalya Karpuzkaldıran yatırımları

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Lara Karpuzkaldıran bölgesinde depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 2012 yılında boşaltılan. 2013 yılında ise 1 yıkılan Fethi Bayçın Huzurevi binasının yerine yapılacak yeni huzurevi için uzun bir bekleyişin ardından Antalya Aile ve Sosyal Politikalar 11 Müdürlüğü neleri müjdeli haber geldi. Proje çizimlerine geçilen huzurevinin 2018'de hizmete açılması planlanıyor. 


İTİRAZ KAPASİTEYİ ARTTIRDI 

2014 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar planı üzerindeki çekinceler nedeniyle 80 kişilik huzurevi yapılması için ihale edilen projeye Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı 80 kişilik kapasitenin ihtiyacı karşılamayacağı gerekçesiyle itiraz etmişti. Bölgede yapılan incelemeler neticesinde daha önce hazırlanan proje revize edilerek huzurevinin kapasitesi 150 kişiye çıkarıldı. 


10 MİLYONLUK PROJE 

10 milyon lira civarında bütçe ayrılan projeyle ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Muduru Abdullah Çalışkan, ' Antalya'da...