28 / 08 / 2024

antalya kaş ev kiraları ne kadar 2020

antalya kaş ev kiraları ne kadar 2020

Antalya'nın Kaş ilçesinde koronavirüs salgını sebebiyle tatil tercihi ev ve apartlara yöneldi. İlçede ev kiraları uçtu, birçok kişi, evlerini aparta çevirince kiralık ev sıkıntısı başladı. 

Haziran ayında milyarlarca TL'lik gayrimenkul satan CHP’li belediyelerden yine peş peşe arsa satışı!

CHP'li belediyeler yeni arsa satışı için düğmeye bastı. Ankara, İzmir, İstanbul'dan sonra şimdi de Kastamonu, Ortahisar, Antalya Kaş, Kahramankazan, Anamur, Urla ve Çanakkale Ayvacık Belediyesi de arsa satacak.

Gebze ve Kaş'ta 5 adet arsa satılıyor: En ucuzu 13.9 milyon, en pahalısı 130.3 milyon TL!

Kocaeli Gebze ve Antalya Kaş'ta yer alan 5 adet arsa 13 milyon 890 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri ne zaman? İşte ilan metinleri...

Yüzde 25 kira zam sınırı kaldırıldı, geride izleri kaldı! Kaç ev sahibi bu uygulamaya uydu? 

Kiracı ve ev sahipleri arasında büyük gerginliğe neden olan yüzde 25 kira sınırlaması her ne kadar kaldırılmış olsa da sosyal medyanın gündeminden bir türlü düşmüyor. Uygulamayla ilgili tartışmalar çığ gibi büyümeye devam ediyor. 

Emlak Konut 1.29 faiz hesaplama: Park Yaşam Antalya fiyat! Emlak Konut Antalya! 

Park Yaşam Antalya projesinden ev sahibi olmak isteyenlere 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Park Yaşam Antalya fiyat ve Emlak Konut Antalya...

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Antalya'da ev kiraları ve konut satış fiyatları yaklaşık 1,5 yıldır sabit kalırken Antalya'nın tek sorunun eşyasız kiralık ev bulamamak olduğu ortaya çıktı. 

1 Eylül'den beri 64 bin kiracı ve kiralayan arabuluculukla anlaştı! Vatandaşlar arabuluculuk için ne diyor?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira anlaşmazlıklarındaki arabuluculuk uygulaması ile ilgili rakamları X sosyal medya hesabından paylaştı. Peki bu zamana kadar kaç ev sahibi ile kiracı uzlaştı? Vatandaşlar arabuluculuk için ne diyor? 

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Antalya Kaş'ta imarlı 2 arsa satılacak! Acil bakın!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Türkiye'nin yüzde kaçı ev sahibi? 

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada Nüfus ve Konut Sayımı 2021 yılı istatistiklerin göre hane halkının yüzde 60,7'si oturduğu konutun sahibi iken, yüzde 27,6'sı kiracılardan oluştuğunu söyledi.

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Antalya Kaş'ta 689 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa fırsatı!

Antalya ili Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kaş ilçesi, Kalkan Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

antalya kaş ev kiraları ne kadar 2020 Haberi

antalya kaş ev kiraları ne kadar 2020

Antalya Kaş'ta koronavirüs nedeniyle ev kiraları neredeyse iki katına çıktı. Salgın sebebiyle tatil tercihinin villa ve apartlara kaydı ve ilçedeki yaklaşık 200- 300 konut, sahipleri tarafından aparta dönüştürüldü. Böyle olunca Kaş'ta kiralık konut sorunu ortaya çıktı. Az sayıda kalan konutların kirası da iki katına çıkarıldı.

Haber Global'de yer alan habere göre; Kaş'ta emlakçılık yapan Osman Çetin, "Kaş merkezde 1+1 konut, eşyasız 1750-2000 lira arasında, eşyalı olarak en az 2 bin 250 liradan kiraya veriliyor. 2+1 konut manzarasız 2 bin 500 liraya, deniz manzaralı 2 bin 750- 3 bin lira arasında kiraya veriliyor. 3+1 kiralık bir konut manzarasız 2 bin 750- 3 bin lira arasında, deniz görüyorsa 3 bin 500 liradan kiraya veriliyor. Kaş'ın üstündeki Çerçiler Mahallesi'nde 1+1 konutun kirası 1500-...