19 / 05 / 2024

Antalya Kemerağzı otel projesi

Antalya Kemerağzı otel projesi

Antalya Kemerağzı’nda 39 dönüm maliye hazinesi arsasını özelleştirme kapsamında 250 milyon liraya satın alan Sertaş Turizm Yönetim Kurulu Başkan Ramazan Taş, bölgeye 498 oda 1588 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel yapacak.

Geleceğin pazarlama trendi: Sanal ve artırılmış gerçeklik!

Sanal ve artırılmış gerçeklik gözlükleriyle yapılan marketing faaliyetleri her geçen gün artıyor. Kısa süre içerisinde kalmayı düşündüğümüz otel odasını bu gözlüklerle oradaymış gibi görebilecek, hatta eşyalara dokunabileceğiz!

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Aydın ortaklığında kuruldu.

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şenyıldız tarafından kuruldu.

Marmaris'te depreme dayanıksız otel için yıkım kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu belirlenen otel binası için yıkım çalışmaları başladı. 24 odası bulanan apart otelde boşaltma işlemleri başladı.

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa için yıkım ve para cezası kararı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı 'Kekova' olarak da adlandırılan bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda bulunan kaçak villa için, belediye tarafından yıkım ve 63 bin TL'ye yakın para cezası kararı alındı.

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa inşaatına tepki!

Antalya'nın Demre ilçesindeki doğa harikası Üçağız Yarımadası'nda, bir İngiliz vatandaş yaklaşık 10 yıl önce satın aldığı kaçak yapıyı yıkıp, İmar Barışı'ndan yararlanarak, yerine villa inşa etti. Bölgede oturanlar, villa inşaatını; CİMER'e, kaymakamlığa ve belediyeye şikayet etti.

Lykia World ve Belcekız Otel icradan satışa çıkarıldı!

Turistik bölgelerde bulunan oteller koronavirüsün de etkisiyle tek tek satışa çıkmaya başladı. Lykia World ve Belcekız Otel icradan rekor fiyata satışa çıkarıldı...

Antalya'daki arazilerde tapu savaşı!

Antalya'nın Ermenek, Kemerağzı ve Karaçallı mahallelerinde Osmanlı dönemi tapuları olduğundan bahseden bölge halkı, arazilerin kaçak yapılarla işgal edildiğini söyleyerek tepki gösterdi. 

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

Antalya Kemerağzı otel projesi Haberi

Antalya Kemerağzı otel projesi

Eylül 2014’te Antalya Kemerağzı’nda 39 dönüm maliye hazinesi arsasını özelleştirme kapsamında 250 milyon liraya satın alan yönetim kurulu başkanlığını Ramazan Taş’ın yaptığı Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik A.Ş. 498 oda 1588 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel yapacak


Yörükoğlu ikinci en yüksek teklifi vermişti

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Antalya Kemerağzı Mahallesi Kundu Turizm Oteller Bölgesi’nde Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan 39 dönüm maliye hazinesi arazisine 250 milyon lira ile en yüksek teklifi veren Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ramazan Taş’ın yaptığı Sertaş Turizm Yatırım ve İşletmecilik A.Ş. 195 milyon 781 bin lira daha harcayarak 498 oda 1588 yatak kapasiteli otel yapacak. Arsa satış ihalesinde 248 milyon lira en yüksek ikinci teklifi Yörükoğlu Ticaret Turizm Kuyum Petrol İnşaat Ltd. Şti. vermişti.

5 yıldızlı otelde neler...