01 / 05 / 2024

antalya kent meydanı

antalya kent meydanı

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, şehrimizin dokusunu bozan, görüntü kirliliği oluşturan ve miadını doldurmuş yapılarımızın acı olaylara neden olmadan gerekli işlemlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Antalya Elmalı'da Kent Meydanı inşa edilecek!

Antalya Elmalı Belediyesi,  ilçede bulunan birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirecek.

Antalya Ömer Halisdemir Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı, Antalya'nın Serik ilçesinde yıkımına başlanan eski ilçe jandarma komutanlığı binasının yerine yapılacak kent meydanına verilecek.

Antalya Kent Konseyi'nden kentsel dönüşüme 16 öneri!

Antalya Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Cumhuriyet Meydanı Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili görüş ve önerilerinin yer aldığı raporu yayımladı. Raporda 16 önemli öneri yer aldı.

Antalya Döşemealtı Kent Meydanı'nın yapımına başlandı!

Antalya Döşemealtı Kent Meydanı'nın yapımına başlandı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, kent meydanındaki çalışmaları inceledi.

Sandıklı Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Kent Meydanı, katlı otopark projesi dualar ve kesilen kurbanlar ile başladı. Sandıklı Belediye meydanında vatandaşların ve araçların inşaat alanından etkilenmemeleri için çevre düzenlemesi yapılarak inşaat alanının etrafı perde saçlar ile çevrildi.

Antalya Kent Müzesi Projesi halka tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kent Konseyi'nin ortak çalışmaları ile hazırlanan Kent Müzesi Projesi, 19 Şubat Cuma günü saat 17.00'de Antalyalılara ilk kez tanıtılacak.

Sındırgı'ya Kent Meydanı Projesi!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde değişim her alanda kendini hissettiriyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın termal turizm alanındaki ilçenin imajın değiştirecek ‘Kent Meydanı Projesi’nin ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Sandıklı Kent Meydanı'nın inşaatı başlıyor!

Sandıklı'da bir milat olacak olan “Kent Meydanı” projesinin inşaatı başlıyor, projenin içinde; 3 Katlı yeraltı otoparkı, 3 katlı işyerleri, kafeler, restaurantlar, çay bahçelerinden oluşan sosyal tesis de yer alacak...

Seyhan Kent Meydanı için tasarım yarışması yapılacak!

Cumartesi Konferansları kapsamında ÇÜ Ramazanoğlu Kültür Merkezi’ne konuk olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent merkezine yapılacak yeni kent meydanının tasarımı için ciddi tutarlarda para ödüllü yarışma başlatacaklarını açıkladı.

Kocaeli Karamürsel Kent Meydanı şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’de yapımını üstlendiği kent meydanı ve belediye binası inşaatı çalışmaları devam ediyor.Yapının zemin katında müftülük, nikâh salonu, sinema salonları, dükkânlar, sığınak ve çalışma ofisleri bulunacak.

Bursa kent meydanı ve zeytin entegre tesislerinin tadilatı onayladı!

Yeni binadaki meclis toplantısında Orhangazi’de Marmarabirlik arsası üzerine yapılacak olan kent meydanı ve zeytin entegre tesisleri ile ilgili plan tadilatı oy çokluğu ile kabul edildi.

antalya kent meydanı Haberi

antalya kent meydanı

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, şehrimizin dokusunu bozan, görüntü kirliliği oluşturan ve miadını doldurmuş yapılarımızın acı olaylara neden olmadan, ivedi bir şekilde kentsel dönüşüm kapsamında gerekli işlemlerin yapılması gerektiğini söyledi. İl özel idare binasının yıkılmasıyla başlayan temizliğin, kent meydanı kapsamında kadın yarı ve askeriye binalarının taşınmasının gerçekleşmesi ile, Antalya'nın güzel doğal ortamla buluşarak turizm anlamında şehrin kendini göstereceğine inandığını ifade etti. 


Antalya inşaat müteahhitleri derneği başkanı Deniz Karataş, Antalya'da 50 yıl önce yapılmış binaların can ve mal güvenliği açısından, özellikle eski Antalya dediğimiz şehir merkezinde bulunan yapıların kentsel dönüşüm projesi kapsamında acil bir şekilde yenilenmesi gerektiğini söyledi. 


Turizmin başkenti olan Antalya'nın Kent meydanının genişletilmesi, Kaleiçi ile koruma altına alınmış olan balbey mahallesinin birleştirilmesi ve turizme kazandırılması gerektiğini ifade etti....