04 / 05 / 2024

Antalya Kepez Yenidoğan arsa ihalesi

Antalya Kepez Yenidoğan arsa ihalesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kepez İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 26 Temmuz'da gerçekleşecek...

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

İstanbul'a yeni metro müjdesi! Söğütlüçeşme - Yenidoğan Metrosu geliyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Söğütlüçeşme-Yenidoğan Metrosu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İBB’den yenidoğan desteği! Paketler evinize kadar gelecek!

İstanbul’da yaşayanlara müjde. İBB yenidoğan desteğinde bulunuyor. İşte detaylar!

Yenidoğan Destek Paketi nedir? Kimler yararlanabilir? Nereden ve nasıl başvurulur?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), temel ihtiyaçlarını karşılamada zorluk çeken ailelere Yenidoğan Destek Paketi adı altında yardımda bulunuyor. İşte detaylar...

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Yenidoğan Mahallesi 675 ve 679 Parsellere İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan Mahallesi, 675 ve 679 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Antalya Kepez'de 50 bin kişi tapularına kavuştu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı Antalya Kepez'de 50 bin tapulama işlemi yaptı.

Antalya Kepez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 11 milyon 53 bin 312 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Antalya Kepez'de 35.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 35 milyon 280 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Antalya Kepez Yenidoğan arsa ihalesi Haberi

Antalya Kepez Yenidoğan arsa ihalesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kepez İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan ticaret alanı, özel sosyal tesis alanı ve özel eğitim alanı imarlı 3 gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 142 bin 366 bin 937 TL arasında olan gayrimenkullerin ihalesi 26 Temmuz'da yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1 - İHALENİN KONUSU: Antalya Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan aşağıda tapu kaydı ve plan durumu belirtilen taşınmaz mallar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile satılacaktır.

2 - Şartnameler Antalya Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’ndan mesai saatleri içinde temin edilebilir.

3 - İhaleler Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır.

4 - İhaleye katılacak gerçek veya tüzel kişilerden aşağıdaki şartlar aranır.

GERÇEK KİŞİLERDEN:

4.1- Kanuni ikametgâhı ve nüfus cüzdanı...