14 / 05 / 2024

Antalya Kepez yeşil alanlar emlak fiyatlarını artırdı

Antalya Kepez yeşil alanlar emlak fiyatlarını artırdı

Antalya’nın en fazla aktif yeşil alana sahip ilçesi Kepez, vatandaşın olduğu kadar en fazla emlak yatırımcılarının yüzünü güldürüyor. Temalı ve büyük ölçeklerde yapılan parklar, taşınmazların değerlerinin katlanarak artmasındaki en büyük pay sahibi.

Antalya Kepez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 11 milyon 53 bin 312 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'de 35.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 35 milyon 280 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'e millet bahçesi müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırılacak yeni yeni eserler ve projeler kapsamında ilçeye yeni millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide rezidans mı yapılıyor?

Antalya’da yeşil alan olması için TOKİ’ye verilen arazide inşaat yapıldığı ileri sürüldü. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, sorularının cevaplanması istemiyle bir önerge sundu.

Antalya Kepez'e yeni okullar geliyor!

Antalya Kepez ilçesine yeni okullar inşa ediliyor. Kepez ilçesinde muhtarlar mahallelerinin eğitim alanındaki yatırım ihtiyaçlarını anlattı. Başkan Tütüncü “Yeni okullar geliyor” dedi...

Antalya Kepez'de satılık 5 gayrimenkul! 50 milyon TL'ye!

Antalya Kepez Mahallesi'nde yer alan 5 gayrimenkul Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 50 milyon 60 bin TL bedelle satışa sunuluyor. 

Antalya Kepez'de 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Kepez'e bağlı Göksu Mahallesi'nde yer alan 2 bin 701 metrekare büyüklüğündeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 17 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Antalya Kepez'de 33.4 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Kepez'in Gazi, Sinan, Fabrikalar ve Demirel mahallelerinde bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. İmarı ticari alan olarak planlanana gayrimenkullerin toplam satış bedeli 33 milyon 442 bin 350 TL olarak belirlendi.

Uluslararası Yeşil Şehirler Konferansı başladı!

AIPH Yeşil Şehir Komitesi Başkanı Tambayong: EXPO'lar yeşil şehirler konusunda güzel bir platform oluyor. Bunu EXPO 2016 Antalya'nın desteğiyle başarabilir, sinerjilerimizi birleştirebilirsek çok daha güzelini yapabiliriz" dedi.

Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazasına LEED Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’de 19 spor mağazası bulunan Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazası; Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Gümüş LEED sertifikasını, ‘LEED FOR NEW CONSTRUCTION/yeni yapı kategorisinde almaya hak kazandı.

Yeşil Yıldızlı otellerin yüzde 53'ü Antalya'da!

Kültür ve Turizm Bakanlığın'dan Yeşil Yıldız belgesi alan turizm işletmelerinin yarıdan fazlası Antalya'da faaliyet gösteriyor. Türkiye'de 300 "Yeşil Yıldız belgeli konaklama tesisi bulunuyor. İllere göre dağılım incelendiğinde 159 tesisle ilk sırayı Anta

Antalya'nın Kızılırmak ve Yeşilırmak caddelerinde tünel çalışması başlatıyor!

Projeye ilk kazma 28 Mart Pazartesi günü vuruluyor. Çalışmalar kapsamında; Yeşilırmak Caddesi'nin doğu aksı ve Sakarya Bulvarı'nın kuzey aksı, 120 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Antalya Kepez yeşil alanlar emlak fiyatlarını artırdı Haberi

Antalya Kepez yeşil alanlar emlak fiyatlarını artırdı

Antalya’nın en fazla aktif yeşil alana sahip ilçesi Kepez, vatandaşın olduğu kadar en fazla emlak yatırımcılarının yüzünü güldürüyor.


Tüm sosyal donatıların düşünülerek imar planlaması yapılması ya da eski mahallelerin yenilenmesi, lüks konut müteahhit firmalarının dikkatini çekiyor. Toplam 2 milyon 380 bin m2 aktif yeşil alanın olduğu Kepez’de, kişi başına 5.28 metrekare düşüyor.


Temalı ve büyük ölçeklerde yapılan ya da yaptırılan parklar, taşınmazların değerlerinin katlanarak artmasındaki en büyük pay sahibi. Kültür, sanat, eğitim, sağlık ve spor alanındaki projeler, Kepez’in yaşam standardını yükseltiyor.

İhaleye yoğun ilgi

Kepez Belediyesi’nin arazilerinin satışı için pey sürme (açık artırma) yöntemiyle düzenlediği ihaleye olan yoğun katılım, ilçedeki rantın giderek yükseldiğinin en büyük göstergesi oldu. Kepez’deki araziler için yarışan yatırımcılar ve müteahhitler, henüz imarı yapılmamış arsalar için bile fiyatı yükseltti. İhaledeki...