29 / 04 / 2024

Antalya Kepezin vizyon projeleri

Antalya Kepezin vizyon projeleri

Kepez Belediyesi tarafından hizmete geçirilen ve yapımı devam eden hizmetlerin tanıtıldığı hizmet tanıtım turları devam ediyor. Kepez’de yükselen çok sayıda proje bölgeye büyük değer katıyor.

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

Antalya'nın kalitesi vizyon projelerle artıyor!

Antalya’nın Londra ve Paris’ten sonra en fazla ziyaret edilen turizm destinasyonu olduğunu söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şehrin kalitesinin vizyon projelerle arttığını belirtti.

Antalya'da 319 daireli kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Antalya Kepez ilçesine yeni bir vizyon kazandıracak olan, Yeni Emek Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümünün temeli atıldı.

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda ilk etap çalışmaları başladı.

Boğaçayı projesi Antalya'ya değer katacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Boğaçayı için çalışmalar başladı. Proje Antalya'ya değer katacak.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile Antalya’da!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Antalya'nın vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı!

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Antalya vizyon projelerle çekim merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kent Müzesi, Doğu Garajı, Balbey, Cumhuriyet Meydanı, Yat Limanı projeleri ile kent merkezini turistlerin görmeden gitmeyeceği bir çekim merkezine dönüştüreceklerini söyledi.

Antalya Kruvaziyer ve Yat Limanı'nın çalışmaları başladı!

Antalya'nın vizyon projelerinden Kruvaziyer ve Yat Limanı Projesi için deniz ve kara zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Antalya Kepezin vizyon projeleri Haberi

Antalya Kepezin vizyon projeleri

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Belediye tarafından hizmete geçirilen ve yapımı devam eden hizmetlerin tanıtıldığı hizmet tanıtım turlarına devam ediyor. Tanıtım turlarının ikinci konuğu Gazi Mahallesi sakinleri oldu. Kepez Belediyesi tarafından faaliyete geçen ve geçmek üzere olan onlarca eser, Tütüncü’nün rehberliğinde vatandaşlara tanıtıldı. Eğitimden sağlığa, sanattan modern şehirleşmeye kadar her alanda gerçekleştirilen hizmetleri tanıtan Tütüncü ayrıntılı bilgilerle projeleri anlattı.


Bu güne kadar duydukları ancak görme imkanı bulamadıkları hizmet noktalarını gezen Gazi Mahallesi sakinleri, örnek teşkil eden belediye hizmetlerini ilgiyle takip etti. İlk önce belediye binasındaki sağlık hizmetleri hakkında bilgilendirilen tur konukları, belediye laboratuarı ve evde sağlık hizmetlerinin faaliyetleri hakkında bilgilendirilerek tura başladı. Belediye binasında verilen sağlık hizmetlerinin ardından ilk durak Kepez Belediyesi tarafından hizmete açılan ve markalaşma yolunda ilerleyen Nasreddin...