07 / 07 / 2024

Antalya Kırkgöz su kaynağında çevre kirliliği son durum

Antalya Kırkgöz su kaynağında çevre kirliliği son durum

Antalya'nın doğa harikası su kaynağı Kırkgöz, günübirlik ziyaretçilerin atıkları nedeniyle adeta çöplüğe dönüştü.Ali Özdemir geç kalınmadan bölgede temizlik çalışması yapılmasını istedi.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Dolar o gün 10 TL olacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Fed faiz kararı öncesi dolar/TL kuru haftanın ilk gününe yatay seviyede başlarken doları olanların resmen başından aşağı kaynar su dökülecek, haber geldi.  Dolar o gün 10 TL olacak! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Asgari Ücret'te Türk-İş'in kırmızı çizgisi 4 bin TL!

Şu ana kadar 2022 yılı asgari ücretinin ne olması gerektiği ile ilgili olarak herhangi bir rakam telaffuz etmeyen Türk-İş'ten konu ile ilgili ilk açıklama geldi. Türk-İş’in Genel Başkanı Ergün Atalay, "Kırmızı çizgimiz 4 bin TL'dir" dedi.

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Küçükakyüz ve Mehmet Küçükakyüz tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Ekonomik reformun kırmızı çizgileri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanacak ekonomik reform paketinin kırmızı çizgileri netleşti. Pakette tüm kesimlerden gelen öneriler, talepler ve şikayetler değerlendirilerek kısa, orta ve uzun vadeli hedefler belirlendi.

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

TOKİ, Antalya'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın yapılacak.

Antalya Kırkgöz su kaynağında çevre kirliliği son durum Haberi

Antalya Kırkgöz su kaynağında çevre kirliliği son durum

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kente su sağlayan kaynaklardan Kırkgöz, çevre kirliliğiyle karşı karşıya


Antalya'nın doğa harikası su kaynağı Kırkgöz, günübirlik ziyaretçilerin atıkları nedeniyle adeta çöplüğe dönüştü.


Üzerini kaplayan nilüferler ve çeşitli kuş türleriyle doğa harikası Kırkgöz, serinlemek ve piknik yapmak için gelen vatandaşlardan bir kısmının bıraktığı çöpler yüzünden kirlilikle karşı karşıya. 


Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya'ya özgü balık türleri ile çeşitli kuş çeşitlerinin yaşadığı Kırkgöz'ün doğal sit alanı olduğunu söyledi.


Bölgede tamamen insan kullanımından kaynaklanan bir kirlenmenin söz konusu olduğunu ifade eden Gökoğlu, önlem alınmaması durumunda Antalya'ya içme suyu sağlayan kaynağın kirlilik nedeniyle zarar görebileceğini vurguladı.


Gökoğlu, bölgenin acilen koruma altına alınması gerektiğini bildirdi.


"İlgili belediyelere bilgi verildi"


Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri de yaşanan...