05 / 05 / 2024

Antalya Kırkpınar asfalt

Antalya Kırkpınar asfalt

Antalya Büyükşehir, kent merkezlerine uzak mahallelerdeki yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Korkuteli’nin Kırkpınar Mahallesi ve Küçükköy yayla yolunda asfalt hazırlığına başlanıldı.

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Remley Sapanca, Remley Grup tarafından İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükseliyor. Remley Sapanca projesinde ön talep başladı. Peki Remley Sapanca'da villa fiyatları ne kadar? Remley Sapanca ile ilgili detaylar... 

Antalya Hal'inde nar 3 lira, patates 4 lira, patlıcan 5 lira, limon 8 lira! İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 26 Ekim 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Halde nar 3 lira, patates 4 lira, patlıcan 5 lira, limon 8 lira fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 26 Ekim 2022 diğer ürünler fiyat listesi...

Tarih Kırkpınar güreşlerinde dağıtılacak para ödüllerinin miktarı belli oldu

Edirne Belediyesi tarafından 1-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde dereceye girecek ilk 64 pehlivana verilecek ödüller belli oldu. 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 1 Temmuz Cuma günü minik boy güreşçilerin çayıra çıkmasıyla başlayacak.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Antalya Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı'nın çevresel zararları TBMM'de!

Antalya'da yer alan Yukarı Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı ve HES Projesi'nin çevreye verdiği zararlara dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir deprem konutlarının inşası 1 ay içinde başlayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir depremine ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Devletimiz, bütün kurum ve kuruluşlarıyla oradaydı, hiçbir eksiklik hissedilmedi. Bir ay içinde de deprem konutlarının yapımına başlanacak." diye konuştu.

Sapanca Kırkpınar'daki teleferik inşaatı durduruldu!

Sapanca Kırkpınar'da yapılmaya başlanan teleferik projesi için Sakarya 2. İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması kararını verdi...

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Sapanca Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca’nın Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik projesine karşı mücadelesi aylardır devam ediyor. Bölge sakinleri 2020 yılına teleferik alt istasyonunun karşısında kurdukları çadırda girdi. 

Bayraklı Şehir Hastanesi Mayıs 2020'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bayraklı Şehir Hastanesi’nin hizmete açılmasıyla İzmir’in sağlık üssü olacağını söyledi. Kırkpınar, hastanenin 2020 yılı mayıs ayında hizmete açılacağını söyledi.

Antalya Kırkpınar asfalt Haberi

Antalya Kırkpınar asfalt


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Korkuteli’ne bağlı Kırkpınar Mahallesi ve Küçükköy yayla yolunda asfalt hazırlığı yapıyor. Mahalle sakinlerinin isteği ile bakım ve onarımı yapılan 12 kilometrelik yolda, ekipler yolu filler malzemesi ile sıkıştırarak asfalta hazırlıyor. 

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Kırkpınar Muhtarı Bahattin Küçükköse, yıllardır yolları ile kimsenin ilgilenmediğini belirterek, “Büyükşehir yasasıyla birlikte muhtarların istekleri tek tek dikkate alınıyor. Kısa bir süre önce yolumuzun bozuk olduğu ve yapılmasını talep ettik. Yol derhal incelenerek gerekli hazırlıklar yapıldı ve yapım çalışmaları başladı. Şahsım ve mahallem adına emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. 

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir de Kırkpınar Mahallesi ve Küçükköy yayla yolunda incelemelerde bulundu. Akdemir, yolun en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.  



Antalya Büyükşehir...