05 / 05 / 2024

antalya kıyılarında işgalci avı

antalya kıyılarında işgalci avı

Antalya Defterdarlığı, sahillerde denetimlerde bulunarak, yapılan işgalleri belirleyecek ve ilgili kuruluşlar hakkında yasal işlem uygulayacak.

Kıyıları otellere açan yönetmelik resmen iptal edildi! Kıyı kenarları artık halkın...

Vatandaşların kullanımına açık olması gereken kıyıların kenar çizgilerini ayrıcalıklı olarak turistik tesisler için değiştirilmesine yol açan yönetmelik iptal edildi. 

Son Dakika! Antalya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi! 

Akdeniz'de Antalya kıyılarında 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği kaydedildi. 

1941 yılında Şişhane Unkapanı yolu büyük bir cadde olarak açılmış!

1941 yılında, Şişhane'den Azapkapı'ya Unkapanı köprüsüne inen yolun açılmasına karar verilmiştir. 

Kamu kurum ve kuruluşlarında işçi alımı ile ilgili yönetmelikte değişikliğe gidildi...

Kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak olan usul ve esasların kaydedildiği hükümleri düzenleyen yönetmelikte değişiklik yapıldığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

PTT'den 2023 yılında iş fırsatı: Türkiye genelinde 81 ilde 60 bin yeni personel alınacak!

PTT, 2023 yılında işe alım sürecini başlatmaya hazırlanıyor. PTT bu yıl 60 bin yeni personel almayı planlıyor. Uzun zamandır beklenen bu personel alım ilan sonunda duyuruluyor. Şu an 81 ilde PTT iş başvuru platformu aktif olarak kullanılabiliyor. İşte detaylar...

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Fırladı! Gümüş yatırımcısının günlük kazancı yüzde 5'i geçti! Elinde 1 gram bile gümüş olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları yükselişe geçti. Gümüşün yatırımcısına kazancı günlük  yüzde 5'i geçti. Yatırımcılar hemen güncel gümüş fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları 2 Kasım 2022.

TOKİ'den Ege ve Akdeniz kıyılarında 33 kampanya!

TOKİ, Ege ve Akdeniz kıyılarında toplam 33 yeni proje hayata geçirecek. Peki bu projelerden o yerleşim yerlerinde oturmayanlar ya da gurbetçiler konut alabilecek mi? İşte detaylar...

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Saros Körfezi'ndeki sit alanları işletmeye açılıyor mu?

Saros Körfezi’nin Keşan ve Enez sahillerinin ticari işletmeye açılacağı belirtildi. Saros kıyılarında toplam 127 bin 464 metrekarelik olan 14 ayrı kıyı bölümü kiralanacak ve ticari alan yapılabilecek. Trakya Platformu'ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

antalya kıyılarında işgalci avı Haberi

antalya kıyılarında işgalci avı


 


Antalya Defterdarlığı, sahillerde denetimlerde bulunarak, yapılan işgalleri belirleyecek ve ilgili kuruluşlar hakkında yasal işlem uygulayacak.


Antalya Defterdarı Hidayet Mat, yaptığı yazılı açıklamada, 27 Ağustos-14


Eylül tarihleri arasında Antalya il merkezi ile denize kıyısı olan Kemer, Serik, Manavgat, Gazipaşa, Alanya, Kaş, Demre, Finike ve Kumluca ilçelerinde eş zamanlı denetimler yapılacağı, sahillerde işgalci konumda bulunan kuruluşlar tespit edilerek yasal işlem uygulanacağı bildirildi.


Kıyı ve sahil şeritlerinde memur ve teknik personelin, tespitler sırasında turistlerin rahatsız edilmemesi ve daha rahat çalışabilmeleri için kısa pantolon ve "Antalya Defterdarlığı" amblemli tişört giyeceklerini ifade eden Mat, açıklamasında şunları kaydetti: "Memurlarımız tespit işlemlerine başlamadan önce otel yetkililerine kurum kimliklerini beyan ederek tespit işlemlerine başlayacak. Deniz, güneş, tarih ve doğanın sihirli bir uyum içinde bütünleştiği, 630 kilometre uzunluğundaki kıyılarıyla Antalya,...