17 / 05 / 2024

Antalya Kndu Villas

Antalya Kndu Villas

Londra'da "En Başarılı Konut Geliştirme Projesi" dalında birinciliğe layık görülen, Türkiye'de sayılı projeler için alınan "Breeam Very Good" yeşil bina sertifikasına uygun olarak yapılan KNDU VILLAS, AHK Development imzası taşıyor.

Armas Luxury Resort & Villas 74.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi Antalya ili, Kemer ilçesi, Göynük Mahallesi 368 ada 1 parselde yer alan 4 yıldızlı Armas Luxury Resort & Villas 74 milyon 565 bin 163 TL'ye satıyor.

AHK Kndu Villas'da metrekaresi 2 bin Euro!

30 milyon Euro bütçeye sahip. AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit, "AHK KNDU Villa projesi, doğal çevreyle bütünleşen, güvenli, konforlu ve modern bir yaşam merkezi olması düşünülerek tasarlandı" dedi. AHK Kndu Villas fiyatları metrekare bazında 2 bin Euro'dan başlıyor.

Antalya Kndu Villas fiyatları 1.5 milyon avrodan başlıyor!

Türkiye, Dubai ve Azerbaycan’da lüks otellerin iç mekân düzenlemesini yapan Haldun Kilit, avizeden koltuğa ve kapıya kadar her şeyi de Türkiye’den sağlıyor.

Antalya KNDU projesinin yüzde 60'ı tamamlandı!

YURTİÇİ ve yurtdışında özellikle otel, residance ve konut alanlarında dikkat çeken çalışmalara imza atan ÂHK Worldwide, Antalya'daki KNDU ismini taşıyan konut projesi ile öne çıkıyor.

Antalya Kndu Villas'a en başarılı konut geliştirme projesi ödülü!

Londra'da "En Başarılı Konut Geliştirme Projesi" dalında birinciliğe layık görülen, Türkiye'de sayılı projeler için alınan "Breeam Very Good" yeşil bina sertifikasına uygun olarak yapılan KNDU VILLAS, AHK Development imzası taşıyor.

Nirvana Lagoon Villas Suites Antalya'da hizmete açıldı!

Antalya, Bodrum ve Kapadokya'daki 13 tane Crystal markalı oteli ve 18 bin yatak kapasitesiyle Türkiye'deki en büyük yerli otel grubu olan Kilit Şirketler Grubu, en prestiji otelini Antalya Beldibi'nde Nirvana ismiyle hizmete açtı...

Antalya Caratpark Villas'da 339 bin Euro'ya!

Hitit Yapı Endüstrisi A.Ş. tarafından inşa edilen ve Nisan 2013'te teslim edilmesi planlanan Antalya Caratpark Villas'da fiyatlar 339 bin Euro'dan başlıyor...

Zorlu Antalya'ya yatırım yapacak!

Antalya'nın geliştiğini söyleyen Zorlu Holding Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, bu bölgeye yatırım yapacağının sinyallerini verdi

Antalya İl Özel İdaresi işletme ünitesi inşaatı yaptıracak

Antalya İl Özel İdaresi toprak tahlil laboratuvarı ve işletme ünitesi bina inşaatı yaptıracak

Antalya Karabucak İlköğretim Okulu'na derslik yapıldı!

Antalya'nın Demre ilçesinde bir ilköğretim okuluna, okul aile birliği ve vatandaşların yardımıyla 4 yeni derslik
kazandırıldı

Vakıflar'dan Antalya'da kiralık arsa!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü Antalya Merkez'de 21 bin 42 metrekare arsa kiraya verecek

Antalya Kepez'de kaçak yapılar yıkıldı!

Antalya'nın Kepez İlçesinde hazine arazisi üzerine kaçak olarak yapıldığı belirlenen ev ve işyerleri yıkıldı

Atakule GYO'dan Antalya'da kiralık işyeri!

Atakule GYO Antalya'da 2 bin metrekare işyerini kiraya verecek

Antalya Kndu Villas Haberi

Antalya Kndu Villas

Antalya'nın Kumlu bölgesinde dünyanın en prestijli lüks otellerinin yanı sıra Akdeniz'e dökülen Aksu Deresi'nin doğu sınırında yer alıyor KNDU VİLLAS konut projesi, Şehir merkezine 20. Antalya Havaalanı'na ise 12 kilometre uzaklıkla. Mimari konseptinin yanı sıra tasarımsal açıdan da oldukça etkileyici özelliklere sahip olan KNDU VİLLAS sürdürülebilir yaşam ilkelerinden yola çıkarak tasarlanmış. Sürdürülebilir yasam felsefesiyle doğanın sadeliğini, modern mimari ve tasarımla buluşturan proje; AHK Development ve GAD Mimarlık işbirliğiyle yapılıyor. 


Gökhan Avcıoğlu tarafından tasarlanıp, AHK Development tarafından hayata geçirilen proje; küresel anlayışı yerel beklenti ve alışkanlıklarla buluşturuyor. 


KNDU VİLLAS; Antalya'nın güneş yoluna göre yönlendirilmiş folovoltaik güneş panelleri aracılığıyla kendi enerjisini üretmek üzere planlanmış. Güneş enerjisinden elektrik ve ısıtma, yağmur suyundan ise çevrenin sulanması sağlanacak. Çatılarda bulunan özel kumandalı pencereler sayesinde de tüm...