29 / 04 / 2024

antalya koleji nerede

antalya koleji nerede

Koronavirüs salgınıyla beraber sosyal mesafe doğal havalandırma, bahçe gibi konular okul mimarisinin önemini artırdı. Bu bağlamda çalışmalara başlayan Antalya Koleji üç kampüsünde sunduğu olanaklarla öğrencilerine güvenli eğitim sunuyor.

Antalya Koleji icradan 23.3 milyon TL'ye satılacak!

Antalya'nın en köklü okullarından dört binadan oluşan Antalya Koleji, 23 milyon 394 bin TL bedelle Antalya 6. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkacak.

Antalya Koleji'nin satışı durdu!

ATAÇ AŞ bünyesindeki Antalya Koleji'nin 18.5 milyon lira üzerinden icra satış bedeli, alacaklı iki bankanın muvafakat vermemesi üzerine 122 milyon 500 bin TL'ye yükseldi. İhaleye kimse giremedi.

Antalya Koleji'nin ihalesine kimse giremedi!

ATAÇ AŞ bünyesindeki Antalya Koleji'nin 18.5 milyon lira üzerinden icra satış bedeli, alacaklı iki bankanın muvafakat vermemesi üzerine 122 milyon 500 bin TL'ye yükseldi. İhaleye kimse giremedi.

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

Sur Yapı tatil evleri Antalya nerede? Sur Yapı tatil evleri nerede yapılacak?

Sur Yapı tatil evleri, pek çok tatilcinin araştırdığı konuların başında gelmektedir. Tatil seçenekleri içinde yer alan Sur Yapı tatil evleri Antalya’ya dair merak edilenler!

Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar?

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil evleri hakkında tüm detaylar...

1207 Antalya nerede?

1207 Antalya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte 1207 Antalya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede?

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bahçeşehir Koleji'nden Antalya'ya yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bahçeşehir Koleji, yeni kampüsünü Antalya Serik'te hayata geçiriyor.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Türk-Katar koleji kuruluyor!

Özel Antalya Koleji, Katar’da Türk - Katar Koleji’ni kurmak için düğmeye bastı. Kolejin 2021 yılı sonunda açılması planlanıyor.

Okul mimarisinde koronavirüs dönemi!

Koronavirüs salgınıyla beraber sosyal mesafe doğal havalandırma, bahçe gibi konular okul mimarisinin önemini artırdı. Bu bağlamda çalışmalara başlayan Antalya Koleji üç kampüsünde sunduğu olanaklarla öğrencilerine güvenli eğitim sunuyor.

Okul kampüsüne yurtdışından yatırımcı ilgisi!

Antalya Koleji’nin 3 kampüsü, yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çekti. Antalya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sezgin Koca, "3 kampüs 75 milyon dolara mal oldu'' dedi.

Koronavirüs, okul mimarisinin önemini artırdı!

Koronavirüs sonrası, sosyal mesafe, doğal havalandırma bahçe gibi konular, okul mimarisinin önemini daha da artırdı. Antalya Koleji Kurucu Başkanı Sezgin Koca, güvenli eğitim için yürütülen çalışmaları anlattı.

Özel Antalya Koleji'nin kampüslerine yatırımcı ilgisi!

Mimari özellikleriyle beş yıldızlı oteli andıran Özel Antalya Koleji, üç kampüsü ile yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Doğa Koleji velileri açıklama bekliyor! Nerede bu paralar?

Doğa Koleji tarafından yapılacak olan açıklama bugüne kaldı. Veliler bugüne kadar verdikleri eğitim, yemek vb. ücretlerinin nasıl kullanıldığına ilişkin kurumdan bir açıklama bekliyor.

antalya koleji nerede Haberi

antalya koleji nerede

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 ile yaşam standartları yeniden şekillendi. Pandemi ile başlayan yeni hayatımızda doğal havalandırma, sosyal mesafe bahçe gibi konular daha da önem kazandı.

Pandemiden en çok etkilenen kesimlerden biri de öğrenciler oldu. Salgın ile birlikte eğitimlerine uzaktan devam eden öğrenciler okullarına dönecekleri günü bekliyor. 

Bu sürede öğrencileri için güvenilir bir eğitim amaçlayan Antalya Koleji, kampüslerinin mimari yapısını koronavirüs çerçevesinde yeniden yapılandırdı. Kampüslerin inşaatına başladıklarından itibaren okulun otel, AVM, hastane gibi farklı yapılara çevrilmesi için talep aldıklarını belirten Antalya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sezgin Koca, “3 kampüs 75 milyon dolara mal oldu. Bu okulların Türkiye'de eşi benzeri yok. İddia ediyoruz ki tesislerimiz Avrupa'da birinci sırada yer almaktadır. Yatırım yapmak istiyorlar. En çok Katar, Rusya ve Azerbaycan'dan istek...