18 / 05 / 2024

Antalya konut kalitesi kentsel dönüşüm

Antalya konut kalitesi kentsel dönüşüm

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, "Antalya olarak sağlık altyapımızı geliştirmemiz, çevre kalitesini iyileştirici adımlar atmamız, konut kalitesini kapsamlı bir kentsel dönüşüm programıyla iyileştirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Antalya'da Bordo 145 İnşaat tarafından hayata geçirilen Bordo Premium Antalya konut projesi satışlar devam ediyor. Peki, Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

İstanbul, yabancıya konut satışında Antalya’yı solladı!

2022-2023 yıllarında, özellikle Rus ve Ukraynalı göçü sebebiyle yabancıya konut satışında ilk sıradaki Antalya, konut fiyatlarındaki fahiş artış ve aynı zamanda, Rusların Dubai gibi kentlere yönelmesi sebebiyle İstanbul'dan sonra ikinci sıraya düştü. Ancak 8 aylık toplamda Antalya ilk sıradaki yerin

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap için 5 milyar 50 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2'nci oturumu gerçekleştirildi. Peki Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için en yüksek teklif hangi firma tarafından verildi?

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesinin 2. oturumu 13 Haziran 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesine 8 firma katıldı!

Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 6 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Antalya Aksu 1. Etap ihalesi 6 Haziran'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Antalya Aksu 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 6 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

TOKİ'den Antalya'ya yeni proje müjdesi! O ilçeye 126 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Akseki projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya'da geçen sene 99 bin konut el değiştirdi!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin Antalya'nın 2021 yılında 99 bin 3691 konut satışıyla dördüncü şehir olduğunu söyledi.

Antalya'ya tatile gelen ya yatırım yapıyor ya da ev alıyor!

Tatilcilerin gözdesi olan Antalya, konut satışı ve yatırım konusunda da yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor.

Antalya'da yabancıya konut satışı giderek artıyor!

Antalya'da yabancıya konut satışları giderek artıyor. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, kent genelinde yabancıya yapılan konut satışlarını değerlendirdi.

Emlak Konut GYO Antalya Aksu parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'ya ait Antalya Aksu'daki 6 adet parselin KDV hariç toplam değeri 280 milyon 423 bin 120 TL, KDV dahil toplam değeri ise 330 milyon 899 bin 282 TL olarak belirlendi. 

İzmir ve Antalya'da konut fiyatları rekora koşuyor!

Emlakjet, Jetsat hizmetini İzmir ve Antalya'da da hayata geçirdi. Emlakjet tarafından hazırlanan verilere göre; İzmir'de pandemi sürecinde konut talebi 2 kattan fazla artarken, Antalya'da da konut fiyatları rekora koşuyor.

Antalya konut kalitesi kentsel dönüşüm Haberi

Antalya konut kalitesi kentsel dönüşüm

ATSO Başkanı Çetin, Türkiye'nin huzur programına, huzur eylem planına ihtiyacı olduğunu belirterek, "Antalya'ya daha fazla turistin gelmesi için Kaleiçi'nde düzenlemeler yapılması gerekiyor" dedi. 


Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, "İhracatta düşüşe rağmen geçen ay yaş sebze ve meyve fiyatları düşmedi, tersine arttı, çünkü soğuk hava maliyeti artırdı. Son günlerde domates fiyatında gerileme başladı, portakal fiyatı 50 kuruşa kadar düştü" dedi. Çetin, ATSO Meclis Salonu'nda düzenlenen Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden iş adamı Mustafa Koç'u rahmetle andı. Türkiye'nin huzur programına, huzur eylem planına ihtiyacı olduğunu ifade eden Çetin, Antalya'ya daha fazla turistin gelmesi için Kaleiçi'nde düzenlemeler yapılması gerektiğini belirtti. 


TÜİK'in 2013'te yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre, Antalya'nın konutta 23'üncü, sağlıkta 41'inci, sosyal yaşamda...