04 / 05 / 2024

antalya konut teslimleri

antalya konut teslimleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Kundu Kanyon'da konut teslimleri Mart 2024'te! 

Kundu Kanyon projesinde 1+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam ediyor. Peki Kundu Kanyon'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Antalya'da Bordo 145 İnşaat tarafından hayata geçirilen Bordo Premium Antalya konut projesi satışlar devam ediyor. Peki, Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

İstanbul, yabancıya konut satışında Antalya’yı solladı!

2022-2023 yıllarında, özellikle Rus ve Ukraynalı göçü sebebiyle yabancıya konut satışında ilk sıradaki Antalya, konut fiyatlarındaki fahiş artış ve aynı zamanda, Rusların Dubai gibi kentlere yönelmesi sebebiyle İstanbul'dan sonra ikinci sıraya düştü. Ancak 8 aylık toplamda Antalya ilk sıradaki yerin

Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Konutlar ne zaman teslim edilecek? 

Palm Selection Antalya projesinde 2+1 ve 4+2 dubleks konutlar yer alıyor. Peki Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Palm Selection'da konut teslimleri ne zaman? İşte merak edilenler...

Nef Reserve Kandilli’de konut teslimleri bu yılın sonunda!

Nef Reserve Kandilli’de inşaat çalışmaları  tam gaz sürerken, ilk konut teslimlerine de yıl sonunda başlanması planlanıyor. İşte Nef Reserve Kandilli ile ilgili tüm merak edilen ayrıntılar...

Antalya'ya tatile gelen ya yatırım yapıyor ya da ev alıyor!

Tatilcilerin gözdesi olan Antalya, konut satışı ve yatırım konusunda da yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor.

Konut teslimlerinde KDV oranları nasıl belirleniyor?

Konut teslimleri ile ilgili katma değer oranları için 3 farklı oran uygulanıyor. Peki bu oranlar neler? İşte 2021 konut KDV oranları ve detayları...

Antalya konut satışında Kepez ve Alanya ilk sırada! 

TÜİK ilçelere göre konut satışı verilerini açıkladı. Antalya'nın 19 ilçesi arasında konut satışında Kepez ve Alanya il sıralara yerleşti. 

TOKİ Balıkesir Balya'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Balya projesinde konut teslimleri başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Rize Merkez konut teslim dönemi 2018!

TOKİ Rize Merkez Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında teslim dönemi başladı. Konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 

Mehmet Özhaseki: Güneydoğu'da konut teslimleri devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Güneydoğu'da konut teslimlerinin devam ettiğini ifade etti...

TOKİ Antalya Akseki'de konut teslimleri başlıyor!

TOKİ Antalya Akseki projesindeki 50 adet konut için teslim tarihleri 20 Nisan 2018 ile 18 Mayıs 2018 arası olarak belirlendi.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kandıra projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

antalya konut teslimleri Haberi

antalya konut teslimleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya ilinin Manavgat ilçesindeki Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısı sonrası önemli açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Kurum yaptığı açıklamada, İller Bankası ile Manavgat'ın Belenobası, Tepeköy, Ahmetler, Saraçlı, Şeyhler, Değirmenli, Bucak, Güzelyalı, Hocalı, Gebece, Oymapınar, Iğrışlar ve Merzevi mahalleri için 50 milyon TL finans desteği sağlandığını söyledi.

Yangından etkilenen mahallelelerle de ilgili açıklama yapan Bakan Kurum,  "Evini, ahırını, geçim kaynağı olan hayvanlarını, bahçelerini kaybeden, zarar gören tüm vatandaşlarımızla görüştük. İlk andan itibaren 'Başımızın tacı olan çiftçilerimizin mağduriyetini önlemek için zaman kaybına tahammülümüz yok.' dedik. Bazıları bizim hızımızdan rahatsız olsa da biz 7/24 esasıyla vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için sahada bilfiil çalıştık." dedi.

Konutlar 1 yıldan daha kısa sürede teslim edilecek

Antalya ve Muğla'da...