10 / 05 / 2024

antalya konya yolunda kar yağışı varmı

antalya konya yolunda kar yağışı varmı

Yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 3 saat trafiğe kapanan Konya-Antalya karayolu, yeniden ulaşıma açıldı. Karayolları ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını tamamlaması ve kar yağışı ve tipinin durmasının ardından yol, yeniden trafiğe açıldı...

Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek!

Eğiste Viyadüğü'nde köprü üst yapı imalatının yüzde 22'si tamamlandı. Yeni proje ile Konya-Antalya arası 2 saat 15 dakikaya düşecek.

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesi mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri YHT'nin tamamlanma süreci mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Elmalı Bayralar’a yeni köprü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı İlçesi Bayralar Mahallesi grup yolunda bulunan köprüyü baştan aşağı  yeniliyor. Köprü tamamlandığında daha geniş ve modern olacak.

Antalya dünya kenti yolma yolunda!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"2019 yılı Antalya'nın her alanda yükselişini sürdüreceği ve dünya kenti olma noktasında yerini sağlamlaştıracağı bir yıl olacak" dedi. 

Antalya-Kayseri Hızlı Tren projesi meclis gündeminde!

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesini meclis gündemine taşıdı..

Alacabel Tüneli 2019'da hizmete açılacak!

Antalya-Konya karayolu üzerinde yapım çalışmaları devam eden 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli, Toroslarda kış aylarında etkili olan tipi ve buzlanma nedeniyle yaşanan çileli yolculuğa son verecek.

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri hızlı treni TBMM'de!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri yüksek hızlı tren projesi mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, projeye ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kayseri-Nevşehir-Aksaray-Konya-Antalya Hızlı Treni başlıyor!

Kayseri-Nevşehir-Aksaray-Konya-Antalya Hızlı Tren Demiryolu projesi için düğmeye basıldı. Hat, Antalya Manavgat'tan başlayarak, Kayseri Kocasinan'da son buluyor..

Ankara Yıldırım Kule kazandırıyor!

Başkent’in merkezi Konya yolunda inşa edilen Yıldırım Kule'nin şehrin tam merkezinde bulunduğunun önemle altını çizen Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “2018’e kadar KDV’niz bizden” dedi.

Regnum Sky Tower'da yeni yılda KDV yok!

OP Grup ortaklığı ile Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle Konya yolunda hayata geçirilen Regnum Sky Tower'da yeni yıla özel kampanyalar hazırlandı..

Alacabel Tüneli 2019'a kadar tamamlanacak!

Antalya-Konya karayolu üzerinde inşa edilen Alacabel Tüneli'nin çalışmaları tam gaz devam ediyor. Tünelin 2019'a kadar tamamlanması planlanıyor...

antalya konya yolunda kar yağışı varmı Haberi

antalya konya yolunda kar yağışı varmı


Yoğun kar yağışı nedeniyle yaklaşık 3 saat trafiğe kapanan Konya-Antalya karayolu, yeniden ulaşıma açıldı.


Konya'nın Seydişehir ilçesi ile Antalya'nın Akseki ilçesi arasında yer alan 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle, 18.00 sıralarında, Antalya-Akseki ve Konya-Seydişehir olmak üzere her iki yönden araçların Alacabel'e çıkışına izin verilmemişti.


Karayolları ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını tamamlaması ve kar yağışı ve tipinin durmasının ardından yol, yeniden trafiğe açıldı.


Yolcularıyla Seydişehir Otogarı'nda bekletilen otobüsler ile Seydişehir çıkışındaki dinlenme tesislerinde zorunlu mola veren özel araçlar, 21.00 itibariyle yollarına devam...