16 / 05 / 2024

Antalya Konyaaltı konut satışı

Antalya Konyaaltı konut satışı

Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Konyaaltında yabancılara yapılan konut satışlarında bu yıl düşüş gözlendiğini açıklayarak Arap ülkeleri vatandaşlarında az da olsa artış olduğunu söyledi.

Port Selection Antalya satışa çıktı! Yeni proje!

Kendirciler İnşaat tarafından, Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde yükselecek olan Port Selection Antalya satışa çıktı. İşte Port Selection Antalya ile ilgili detaylar...

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

Sur Yapı Vitrin Antalya'da  2 milyon TL peşinat, yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı tarafından Antalya'da inşa edilen Vitrin Antalya projesinde   2 milyon peşinat, yüzde 10 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sur Yapı Vitrin Antalya'da konut fiyatları ne kadar?

1207 Antalya Prestige 1. Etap konutları yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje

Ekpa İnşaat tarafından Antalya'da inşa edilen 1207 Antalya Prestige konut projesi 3 etaptan oluşuyor. 1207 Antalya Prestige projesinin ilk etabı satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Yabancı yatırımcılar en çok Antalya'dan konut alıyor!

Türkiye'de yabancılara yapılan konut satışları, ocak-ekim döneminde 30 bin 599 olurken, Antalya, 11 bin 303 konut ile en çok satış yapılan şehir oldu.

Kepez Belediyesi, Antalya'da konut imarlı 3 arsa satıyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan konut imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Antalya Konyaaltı'na 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

RG Gayrimenkul İnşaat tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi, 3779 Ada 14 Parsel adresinde, 2 bin 977 bin metrekare alana toplam 140 oda 300 yatak kapasiteli yeni otel geliyor. 

The Love Collection Antalya yüzde 50'si peşin, kalanı teslime kadar taksitle satışta! Yeni proje! 

The Love Collection Antalya projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki The Love Collection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Palm Selection 15 ay sıfır vade fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Palm Selection Antalya'da konut satışları başladı. Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde hayata geçiriliyor. Peki Palm Selection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Antalya Konyaaltı'na 5 yıldızlı 220 odalı yeni otel geliyor!

Eryap Mobilya San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Konyaaltı ilçesine yeni otel projesi için hareket geçti. Yeni otel projesi 163 milyon 915 TL'ye mal olacak.

Antalya'da 409 arsa 24 ay vadeyle satışa çıktı! KDV ve tapu masrafından muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. İşte detaylar...

Antalya'da konut yüzde 551 arttı! Ruslar ve Ukraynalılar'ın yeni durağı Mersin oldu!

Yabancıların ülkemizde en çok konut satın aldıkları bölgelerin başında gelen Antalya'da konut fiyatları uçtu. Yüzde 551 artan fiyatlar karşısında Ruslar ve Ukraynalılar, Mersin'e yönelmeye başladı. İşte detaylar...

Sur Yapı Antalya Suites yüzde 25 indirimle satışta! Yeni proje!

Sur Yapı Antalya Suites, Yeni Evim Kampanyası çerçevesinde yüzde 25 indirimle satışa sunuldu. Sur Yapı Antalya Suites konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar.

Antalya Konyaaltı konut satışı Haberi

Antalya Konyaaltı konut satışı

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KONYSİAD) bir otelde düzenlediği geleneksel Sabah kahvaltılı toplantısına Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik ve iş adamları katıldı. Kaymakam Keklik, Konyaaltı bölgesindeki çalışmalar hakkında dernek üyelerine bilgi verdi. Konyaaltı sahilinde sürekli deniz denetimi yapıldığını söyleyen Keklik, “Şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadık. Konyaaltı denizi temiz’’ diye konuştu.


KONUK SATIŞINDA ARAPLARDA ARTIŞ VAR

Konyaaltında yabancılara yapılan konut satışlarında bu yıl düşüş gözlendiğini açıklayan Keklik, “ ’Konyaaltı’nda her türlü hizmet verilmektedir. Konyaaltında yabancılara yapılan konut satışlarında bu yıl düşüş gözlenirken Araplarda az da olsa artış var. Konyaaltı plajı 5 kilometre uzunluğunda. Konyaaltı’nın toplamda 22 kilometrelik bir sahili var. Bölgede 3073 odalı 6 bin 690 yatak kapasiteli toplam 82 konaklama tesisi bulunuyor.


Konyaaltı’nda her türlü denetimler titizlikle yapılıyor. Sigaraya karşı yapılan toplam...