30 / 04 / 2024

antalya korkuteli devlet hastanesi

antalya korkuteli devlet hastanesi

Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Eke, yeni devlet hastanesinin 10 Ağustos tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Hastanede “Sizinde devlet hastanesinde bir odanız olsun” kampanyasıyla yardım bekleniyor.

Antalya Korkuteli Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Antalya'nın Korkuteli Devlet Hastanesi, 10 Ağustos'ta hizmet vermeye başlayacak. Korkuteli Devlet Hastanesinin tasarımı ve binanın her odasına Televizyon ve mini buzdolabı için "Sizinde devlet hastanesinde bir odanız olsun" yardım kampanyası başlatıldı.

Antalya Korkuteli Devlet Hastanesi 7 Ağustos'ta açılacak!

Korkuteli Devlet Hastanesi 7-8-9 Ağustos’ta yeni Devlet Hastanesine taşınıyor. Başhekim Eke,“Yaklaşık bir haftalık taşınma süremiz olacak. İdare birimlerin taşınmasının ardından tıbbı birimlerimizi taşıyacağız." dedi.

Yeni Korkuteli Devlet Hastanesi ne zaman hizmete girecek?

Mevcut koşullarda sağlık alanında bir çok sorun ile karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Korkuteliler, yeni hastane yapımının tamamlanması durumunda bu sorunların ortadan kalkacağına dikkat çektiler.

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

ADERAN GLOBAL tarafından Antalya Korkuteli'de hayata geçirilen ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Arasta projesinin teslimleri yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

Antalya'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Avrupa Sismoloji Merkezi tarafından açıklanan resmi verilere göre Antalya Korkuteli ilçe merkezli 4,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. İşte detaylar...

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde 8 taksitle 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Kiremitli Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Antalya Korkuteli'nde tapuda 36 bin işlem yapıldı! 

Antalya Korkuteli Tapu Müdürü İsmail Kocaoğlu, 2020 yılında 36 bin 890 tapu işlemi yapıldığını dile getirdi. 

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Antalya Döşemealtı'na yeni devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki hastane sorunu sona eriyor. 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat ihalesinin 24 Temmuz ayında yapılacağı duyuruldu.

TOKİ Antalya Korkuteli kura sonuçları 8 Haziran 2020 kazananlar listesi!

TOKİ Antalya Korkuteli kura sonuçları 8 Haziran 2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Antalya Korkuteli kura sonuçları 8 Haziran 2020 kazananlar listesi ve TOKİ Korkuteli kura sonucu isim listesi...

TOKİ Antalya Korkuteli 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Korkuteli 2020 projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

Korkuteli-Antalya karayolu surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak!

Büyük İskender'in geçemediği, Korkuteli-Antalya karayolu nedeniyle 1950'lerde yıkılan surlar yeniden inşa edilip, birleştirilecek. Karayolu ise surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak.

TOKİ 100 bin konut Antalya Korkuteli 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Antalya Korkuteli 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Antalya Korkuteli 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Antalya Korkuteli başvuru tarihleri ne zaman 2020? İşte merak edilen soruların yanıtları...

antalya korkuteli devlet hastanesi Haberi

antalya korkuteli devlet hastanesi

Antalya’nın Korkuteli Devlet Hastanesi, 10 Ağustos’ta hizmet vermeye başlayacak.Korkuteli Devlet Hastanesinin iç tasarımı ve binanın her odasına Televizyon ve mini buzdolabı için “Sizinde devlet hastanesinde bir odanız olsun” yardım kampanyası başlatıldı.


Korkuteli Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Eke, yeni devlet hastanesinin 10 Ağustos tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Korkuteli Devlet Hastanesi’nin bazı ihtiyaçlarının olduğunu belirten Eke, “Yeni Devlet hastanesinin açılmasıyla ekonomik girdinin ilçeye yansıması kaçınılmaz olacaktır. Yardım severlerin istedikleri zaman hastaneye gelerek döşetecekleri hasta odalarını yerinde görüp yardımlarını yapabilirler. Hastanemize katkı sağlayan her hayırseverimizi hayırsever köşesinde onura edeceğiz. “Sizinde devlet hastanesinde bir odanız olsun” kampanyasına yardım bekliyoruz” diye...