17 / 05 / 2024

Yeni Korkuteli Devlet Hastanesi ne zaman hizmete girecek?

Yeni Korkuteli Devlet Hastanesi ne zaman hizmete girecek?

Mevcut koşullarda sağlık alanında bir çok sorun ile karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Korkuteliler, yeni hastane yapımının tamamlanması durumunda bu sorunların ortadan kalkacağına dikkat çektiler.




Korkutelili vatandaşlar, hastane yapımının bir önce bitirilip halkın hizmetine sokulması gerektiğini ifade ettiler. Mevcut koşullarda sağlık alanında bir çok sorun ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Korkuteliler, yeni hastane yapımının tamamlanması durumunda bu sorunların ortadan kalkacağına dikkat çektiler. Hastane inşaatının ne zaman bitirilip halkın hizmetine sokulacağını merak eden vatandaşlar, bu yönde yetkililerden açıklama beklediklerini belirttiler. 


Dış cephe boyaları yapılmış hastane inşaatının yapımını TOKI gözetiminde Abdurrahman Şirin İnşaat ve Özdoğuş inşaat üstleniyor. Yapımı tamamlandığında Korkuteli'nin en lüks hastanesi olacak 100 yataklı devlet hastanesinde; 4 tane sancı doğum lohusa odası, 60 adet hasta odası, 6 suit oda ve 10 yataklı modern bir yoğun bakım ünitesi bulunuyor. 12 Yataklı Diyaliz Ünitesi'nin de bulunduğu hastanenin hizmete girmesi durumunda Korkuteli sağlık alanında ciddi bir rahatlama vaşavacak.


Antalya Son Haber



Geri Dön